Capital FM

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś się może orientuje jak to ominąć?
"Sadly, our broadcasting rights do not allow us to play to locations outside the UK. If you are in the UK, please enter your postcode:"
Kiedy włączyłam to radio po raz pierwszy normalnie odtwarzało, a teraz już niestety nie...
>>Kiedy włączyłam to radio po raz pierwszy normalnie odtwarzało, a teraz już niestety nie...

przeciez to jest normalne.
mozesz sprobowac znalezc jakas liste UK proxy, wybierz mniej wiecej bardziej stabilny ,metoda prob i wstaw ( w firefox 'network ), W i IE nie radze , wylacz go, niech chodzi tylko lokalnie.
Jak masz ponizej 50 mb/s to moze byc gorzej , ale mozna bardzo "podrasować" Firefox'a w "about:config". Nawet przy 50 bedzie z proxy chodził jak rozwolnienie.
To samo dotyczy US. Ale mowie, przydaje sie zmienić kilka wartosci w FF, około 8-14 pozycji.
Szczerze mówiąc, to wszystko co mi napisałeś nic mi nie mówi i nie wiem za bardzo o co chodzi.
W każdym bądź razie dziękuję za chęć pomocy. ;]
To co napisalem jest PODSTAWOWA wiedza o tym w jaki sposob twoja przegladarka ma sie laczyc z internetem.( przez IP twojego dostawce czy przez proxy ) . Ta strona 'przyjmie' cie za swojego bo "twoje IP" bedzie ropoznane jako zlokalizowane w UK. O tym wie kazdy drugi 15-latek w Polsce.
Ustawienie tego w 'narzedziach' zajmuje jakis 10-12 sekund.

Forget it.
wpisz sobie prawidlowy kod pocztowy, np. TW9 4AW
Savagerhino, jeśli jesteś taki "obeznany" to czemu nie napisałeś mi tego co engee. (forget it)
Dziękuję bardzo engee.
milego sluchania - jestem nastrojony na ta stacje kazdego dnia z rana przed praca i wieczorem po pracy; najnowsze hity na codzien non-stop!
Dlatego chciałam mieć dostęp do Capital FM, żeby wiedzieć czego się teraz słucha. W Polskim radiu chyba nie zawsze to wszystko jest na bieżąco, albo części piosenek w ogóle nie puszczają.
A playlista z komputera już się nudzi. :)
w polskim radio hity, ktore uslyszysz w CFM juz teraz, uslyszysz za kilka dni, a moze i tygodni - tutaj te hity sa wprowadzane nawet przed wydaniem singli znanych artystow, np Olly Murs byl grany juz na tydzien przed tym, jak wypuscil swoj najnowszy krazek w zeszym tygodniu Dance with Me Tonight
zapomnialem dodac - dzisiaj od 17 do 20 leci lista The Vodafone Big Top 40 Show - same hity
Cytat: Hatsumomo_San
Savagerhino, jeśli jesteś taki "obeznany" to czemu nie napisałeś mi tego co engee. (forget it)
Dziękuję bardzo engee.

Nie jestem obeznany, to mlodziez jest obeznana. Mozliwe ze to bedzie sie blokowalo co jakis czas, jak nie to dobrze, powiedzialem jak to ogolnie dziala i jakie moze bYc rozwiazanie na dluzsza mete
zeby to obejsc.
Temat przeniesiony do archwium.