Czy ktoś tutaj zna strony do nauki niemieckiego online? Gdyby ktoś podał mi stronkę choć zbliżoną do tej tu, no i oczywiście po niemiecku, to fikałabym koziołki przed domem (mimo że śniegu jest po kolana!) Wielka buźka!
Na stronie http://supermemo.vm.pl/Login.php znajdziesz dwie bazy SuperMemo służące da nauki niemieckiego on-line. Musisz się zarejestrować, ale jest to bezpłatne.
Kisia
08 sty 2004
Dziękuję Ci bardzo, wszyscy tutaj wypisywali coś na temat supermemo, a ja nawet się nie zainteresowałam co to jest...teraz już wiem! No to idę te koziołki pofikać:)
[konto usunięte]
18 sty 2004
hej ! jesli chcesz sie uczyc niemieckiego to wejdz na strone
www.deutsch-lernen.com , bezpłatny kurs niemieckiego online. Jest tam również baza danych ludzi z całego świata, którzy chcą się uczyć niemieckiego i korespondować z innymi oczywiście po niemieckiego( Brieffreund ). Powodzenia w nauce niemieckiego !!!!!!!!
[konto usunięte]
04 lut 2004
dlaczego masz naimię kasia
Kisia
09 lut 2004
Rozbawiło mnie Twoje pytanie...a dlaczego ty masz na imię Lucyna? Poza tym mój nick brzmi \"Kisia\" i z Kasią nie ma nic wspólnego, ponieważ tak nie mam na imię...wzięło się to z czegoś innego niż moje imię, ale w to już nie będę Cię wtajemniczać. Poza tym- czy masz jakiś uraz do Kasiek, że tak Cię ten mój nick zainteresował?
[konto usunięte]
23 mar 2004
słuchaj - ja też nie wiem czemu się nazywasz Kasia ... ?
może poprostu odpowiesz i będzie po wszystkim
[konto usunięte]
23 mar 2004
Hej Kisia, jak się fika koziołki - czy tak samo jak tarmosi owieczki ?
[konto usunięte]
06 kwi 2004
Bardzo Dziękuję, że ktoś podał SuperMemo. Włąsnie poprosiłem tatę, czy mogę poszukać jakiegoś kursu niemieckiego, bo za jakiś miesiąc przyjeżdża do mnie niemiec z wymiany. Muszę się przygotować. Mam nadzieję, że ten kurs, przyniesie mi jakieś korzyści...
http://deutsch.matura.pl/online/online.htm
cos fajnego
[konto usunięte]
11 kwi 2004
No wlasnie czemu nazywasz sie Kasia a ywoj nick to Kisia?
[konto usunięte]
22 lis 2004
Jeśli chodzi o kurs niemieckiego on-line to zapraszam na www.6ka.pl. Jestem nauczycielką niemieckiego i pod tym adresem znajduje się mój autorski kurs dla dzieci i młodzieży. Wszystko starałam się wyjaśnić bardzo przystępnie i opisowo. Zapraszam. Kasia
[konto usunięte]
08 sty 2005
hej mam pytanie czy ma ktos link do jakiejs strony z najczesciej uzywanymi slowkami do jezyka niemieckiego.co najmniej 1000