chetnie odstapie materialy do ang:)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |
Hej! Mam troche materialow do nauki angielskiego (m.in. idiomy, phrasal verbs, proverbs, common mistakes, American-English English i wiele innych).
Wszystko opracowane w wordzie, zajmuje niewiele, chetnie wysle mailem kazdemu zainteresowanemu. Kilka lat uczylam w podstawowce, wiec posiadam roznego rodzaju zadania do nauki ang. dla dzieci (znakomite dla prowadzacych korepetycje).
Piszcie na: [email]
Pozdrowionka dla zdajacych zimowe fce:) DACIE RADE!:)
Jeżeli byś mogła, to wyślij mi: [email] . Potrzebne mi są każde materiały, więc ze wszystkiego będę zadowolona.
hej, Miałam listening w sob. wersja C i spisałam sobie w domciu odp. może ktoś chce? a co było na speakingu?? :P
PoZdro
Lbn
[email]
Co do speakingu..nie mam narazie czynnego gg, wiec może umówimy się tutaj na czacie??
gdybyś mogła to proszę prześlij mi też
[email]
Ja tez poprosze jezeli to nie problem
kazda pomoc jest na wage zlota
Pozdrawiam serdecznie
moj e-mail [email]
Oki, wszystkim zainteresowanym wysylam, dodam, ze maja 3,2 Mb, wiec moze chwile potrwac ich sciagniecie na Wasza poczte.
pozdrawiam goraco,
asia
Hej, ja tez jestem zainteresowana! Jak mozesz to mi przeslij. Dzieki
ja tez bym sie chciała ładnie Cie poprosic. Z góry wielkie ,wielkie dzieki. Moj mail [email]
majurka, mysle, ze przydalby mi sie Twoj adres, jesli mam Ci to wyslac;)
pzdr!:)
a.
bardzo prosze!!!
obecnie siedze sobie z moim niemowlaczkiem w domciu i probuje sie sama uczyc ang. troche ciezko mi na razie idzie..wiec taka pomoc by mi sie przydala.pozdrawiam. gosia
ja rowniez poprosze jesli mozna [email]
jestem aktualnie na kursie przygotowującym do FCE jeśli nie sprawiłoby Ci to problemu, to czy mógłbyś podesłać do mnie materiały o których wspominałeś??? Byłbym bardzo wdzięczny. z góry dziękuję ;)
nie ma sprawy, poszlo, buziaki dla niemowlaczka;)
Swoja droga - podziwiam - malenstwo wymagajace 100% uwagi i chec do nauki angielskiego. Naprawde jestem pod wrazeniem!
Wszystkiego dobrego:)
asia
no to czekam na adresik albo lepiej mailika, zebym kliknela "odpowiedz", bedzie latwiej:)
asia

PS. Tak, jak Maria Sklodowska-Curie TEZ jestem kobieta. Aczkolwiek zwroty meskoosobowe kierowane w moim kierunku sa mila odmiana;))
Będę bardzo wdzięczny jeśli prześlesz mi te materiały. [email] Z góry dziękuję!!!
Jeśli możesz to prześlij mi twój listening. [email]
hej ja bym bardzo prosila! mam listening 4.12:(( i nerwy mnie zżerają! dzieki wielkie z góry pozdrawiam. [email]
Jeśli możesz to prosze Cię o przesłanie mi swoich materialów do nauki - z góry serdecznie dziękuje [email]
Ja tez chetnie poprosze te zestawy. Moj mail: [email]
Witam, wszystko co wiąże się z FCE bardzo by mi się przydało i byłabym bardzo wdzięczna Pozdrawiam i z góry dziękuję
email : [email]
Bardzo prosze o wysłanie mi materiałów na adres: [email] Ślicznie dziękuje:):)
ja też bardzo proszę [email]
Ja rowniez poprosze o te materialy. Oczywiscie jesli to jeszcze jest dostepne. [email]
jak jeszscze mozna to ja tez poprosze [email]
Ja tez bardzo poprosze o ile jest to jeszzce aktualne:)Z gory dzieki wielkie.
To naprawdę bardzo miło z Twojej strony;) ja też poproszę;) pozdrawiam, Magda
[email]
bardzo bardzo prosze
[email] i z gory dziekuje
hej:) udzielam korpetycji,mam fce,bede zdawac niedugo cae,więc wszelkie materiałymi się przydadzą! Bardzo proszę o przesłanie mi ich na adres: [email] dziękuję z góry!!!
Bardzo proszę o te materiały,
pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |