Kto chce isc na IFA do wrocka?

Temat przeniesiony do archwium.
Ello. kto chce isc na IFA do wrocka?Jakie mieliscie wyniki?Nie wiem po co zadaje to 2 pytanie i tak spora gromadka oszustow bedzie tu sciemniac ale co tam.
ja,ale na wieczorowe bo jak dowiedziałem sie ile kandydatow na miejsce na dzienne w zeszlym roku bylo to sie zaczelem smiac i dalem sobie spokoj. Bede pracowal i studiowal wieczorowo. Poza tym nie mam sie czym chwalic:

Pr ang. 81%
polski: lepiej nie pisać

mimo wszystko mam jakąś nadzieję na te wieczorowe

powodzenia
jaaaaaaaa, jaaaaaaa chce isc!
ja zlozylam papiery. ale licze sie z tym, ze raczej czekac mnie bedzie rozmowa we wrzesniu jeszcze na nkjo. a jak nie tam to trudno. do roboty, czy cos...
ja sie wybieram z ustnej mam 85 z pisemnej 92, wiem ze jest ciezko sie dostac a mozliwe tematy to czasem czarna magia.. zastanawiam sie tylko z jakimi wynikami ludzie chca sie tam dostac, szczerze mowiac lepsza jestem w pisaniu niz w mowieniu a tam jest ustny.. mam nadzieje ze innym tez sie powiodlo na maturze pisemnej bo ja bylam zaskoczeniem nie tylko dla siebie a nawet dla mojego nauczyciela:P wiec czasem wystarczytrafic w dobry temat:) pozdrawiam!:)
ja też chcę iść, ale dokumenty składam na dzienne , wieczorowe i Slawistykę- rosyjski jako spadochron- moje pkt : Polski rozsz. 88% ang rozsz. pis. 92% ang rozszerz.ustny 100% ale i tak się nie liczy:P mam nadzieję ze na rozmowie jakoś pójdzie, bo szczerze mówiąc też jestem lepsza w pisaniu niż mówieniu;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa