matura za 6 mies

Temat przeniesiony do archwium.
jak się do niej uczyć od czego zacząć
tzn jeszczze jakiś czas został ale naprawde nie wiem.. czy na początek słówka a potem od grudnia gnać z gramatyką. a ja zdaję rozszerzoną pisemną i ustną. Dlatego może macie jakieś plany nauki do matury? jeśli tak podzielcie się, może jednak znacie jakiś sposób. dzięki z góry pozdrawiam
ja staram się spędzać codziennie przynajmniej godzinę przy angielskim (słuch, gramatyka czy co tam się da) i w ten sposób się przygotowuję. Niewarto dzielić sobie, że dziś gramatyka a w grudniu słówka, bo potam zapomnisz gramatyki itp... lepiej wszystko na raz po trochu.
hmm no dzielenie materiału jest bezsensu bo rzeczywiscie zapomnisz najlepszy jest jakiś zywy kontakt z jezykiem... nie typowa wiedza ksiazkowa polecam duzo ogladani angielskiej telewizji osluychasz sie z jezykiem... hmm no dla tych co na rozszerzeniu ot powodzenia hehe ja tez bede siedziała łuzej i pisała 2 częśc ale szczerze mówiąc jest to jedynyprzedmiot ktorego sie nei boje wolałabym zdawac 15 razy angielski niż reszte przedmiotów ... a co procz angla jeszcze wzieliscie? ja mam wos; polski; historie oczywiscie wsytzko level rozwiniety o 2 arkusz hehe będzie smiesznie no ale co tam mozna posiedziec pare minut dluzej w koncu juz bedziemy po liceum i bedą wakacje no nie?

»

Praca za granicą

Zostaw uwagę