Macie jakies speeche na mature ustna opracowane?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy macie opracowane jakies topiki na maturke ustna? Moze maturzysci z 2005 mogliby nas czyms podratowac? Bardzo bym prosila o przeslanie jakichs materialow na [email] ;)
cze Ewe:) my sie znamy z mailowania:) gdyby ktoś Ci takowe "speeche" przeslal, to wyslij mi tez, bardzo Cię proszę!
p.s. jak tam przygotowania do maturki? Bo u mnie kiepsko;/ na nic nie mam czasu:(
Czesc Ewa! Niestety nie dostalam jeszcze od nikogo zadnych speechy ;( a szkoda... moze jeszcze sie doczekam i wtedy na 100% ci przesle. A jezeli chodzi o przygotowywania to jeszcze sie nie umiem za nie zabrac...:) Pozdr. Napisz kiedys jak bedziesz na gg czasem siedze niewidoczna ;)
Droga Ewe:) niestety moj genialny brat sformatowal dysk i mam stara liste, czyt. polowy ludzi nie mam nad czym bardzo ubolewam, gdybys mogla, napisz do mnie kiedys, zebym miala Twoj numer gg! A tak apropos matury ucze sie wlasnie o recyklingu:P pozdro mozdro:)
Ewa
sama se napisz te speeche a nie wykorzystywuj pracy innych osob!!!!!!!
Ja mam tematy. Zaraz po ustnych chodziłam po sieci i kopiowałam tematy. Jak ktoś chciałby je dostać to niech napisze: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Business English