to nieszczęsne słuchanie :(

Temat przeniesiony do archwium.
zdaje rozszerzenie. strasznie sie słuchania boje. zdaje na sali gimnastycznej, a próbną pisałam w klasie, więc nie było problemów... natomiast na sali podobno już nie jest tak wesoło... podobno w końcowych rzędach to już nic zupełnie nie słychać, ale słyszałam, że na pierwszej ławce też nie jest lepiej... boje się, bo przy losowaniu to ja raczej nie mam szczęścia... trochę to jest niespawidliwe, że tak dużo zależy od tego, jakie miejsce się wylosuje... i nie rozumiem na jakiej zasadzie odbywał się przydział uczniów... niektórzy piszą na sali, inni w klasie... czyli jest to kwestia szczęścia chyba :/
do jakiej ty szkoły chodzisz?? mogliście zgłośić to do kuratorium!! przecież to jest jakis idiotyzm!! szkoła ma ci zapewnic dobre warunki do pisania egzaminu! rozumiem że polski czy jakieś inne przednioty mozna pisać na sali ale języki gdzie śa listeningi!! jeszcze niech wam wezmą jakiegoś kasprzaka małego to już wogole bedzie porażka. mogliście z innymi zrobić afere to teraz nie było by problemu bo szkoła musiałaby wam zorganizować egzamin w klasach. w mojej szkole by to nie przeszło. pozostaje mi tylko współczuć. życze szczęścia przy losowaniu numerka. pozdrawiam!!
Nie boj nic, tez zdawalem w sali gimnastycznej, ale rozszerzenie jest banalne, takze dasz sobie na pewno rade.
no pisaliśmy we wrześniu petycje, że języki chcemy tylko na sali, ale została odrzucona... mają nas gdzieś :/
no banalne ciesze sie, ale nie dla wszystkich :P
och to nic takiego, w końcu słuchanie to tylko trzydzieści iles tam procent :/
u mnie jest w klasie ;)
a to jak kto ma siedzieć to przychodzi z komisji nie ma losowania
to troche beznadziejnie. wspolczuje. u nas byla petycja i wszyscy pisza w klasach. ja tam i tak sie nie martwilam bo tylko 4 osoby pisza rozszerzon u mnie w szkole:) no ale kazdy powinien miec rowne szase i pisac w dobrych warunkach na sali gdzie nie rozchodzi sie echo.
ojj... no to nie wiem co powiedzieć :/ mam nadzieje że bedziesz słyszac tylko to co trzbea i wyłapiesz prawidłowe odpowiedzi!!! trzymam kciuki!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

Zostaw uwagę