Ustna, poziom rozszerzony - jak dobrze wypaść? :)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 61
jeahhh dołączam sie do gratulacji :D CONGRATULATIONS!
hejka witam wszystkich wiecie co ja mam ustna z gangola 22 ale nic nie umie moze pomozecie mi. wiec kto juz mial maturkie ustna z angola to moze by mogl mi przeslac zestawy bo ja to jestem cienka z angola i cos czuje ze nie dam rady prosze pomozcie mi [email] na ten adres przesylajcie zestawy ok prosze i jeszcze zeby byly przetlumaczone na angielski ok bo ja nie dam rady ich przetlumaczyc dzieki
no ja tez zdalam ale niestety maksa nie mam i sie załamałam :(:( nawet nie napisze ile mam:(
dzieki za gratulacje;) tak na prawde to sie nie spodziewałam;) ale musze przyznać ze mam szczęśliwą rękę do zestawów;) a w tym tkwi połowa sukcesu:D

w czwartek mam polski i nic nie umiem, i sie stresuje i w ogole lipa...;// nie podoba mi sie to
Ja dzisiaj mialem polski i dostalem 20/20. :D
Jutro mierzymy sie z niemieckim :-(
>Ja dzisiaj mialem polski i dostalem 20/20. :D
>Jutro mierzymy sie z niemieckim :-(

gratuluje narrow - minded:)) ja sie boje tego polskiego mojego;(
Iwona - gratulacje!!! :)

A Ty Śrubeczko się nie zamartwiaj (wiem, łatwo mówić ;>) - ustnych raczej nie biorą pod uwagę przy rekrutacji.

Jeśli chodzi o polski - nie ma się czym stresować, serio, serio :) Ja swoj egzamin wspominam bardzo miło, chociaż komisję miałam...hmm...specyficzną ;)) Trzymam kciuki za wszystkich, którzy mają ten ustny jeszcze przed sobą :) Będzie dobrze!
>zdawałem włoski, i poszedł super - 20/20 ^^ :D
Hoho, congrats! :D
Iwona nie martw się ;) Sukces z hiszpańskiego... angielskiego.. olej polski :D Byle zdać hehe, Jesteśmy z Tobą :D
Gratulacje iwiona:)))))))

Ja juz miałam ustne i polski 20 i ang. rozsz. 20;))))

Nie liczy mi sie to nigdzie, ale miło jak tak człowieka komisja doceni ;))))
jaaaaaaaaaaaaaaaaasne, że tak :-) Fredomirek ma rację ;D Języki górą !!!!
Dzieki Fredomirku, Akukuu, nefretete i wszyscy:))) ale sie podbudowałam:D to wskazane do zaraz lece na kolejny exam:)

Fredomirku, życzę powodzenia na hiszpańskim:) kurde, zależy mi na dobrym wyniku;)

pozdrawiam wszystkich:D
Ja dzisiaj przezylem niemiecki ustny rozszerzony i zgarnalem 20/20 :D:D

Jutro angielski :-(
łoooooo uhuhu kolejne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narrow-minded pochwal się jutro wynikiem z angielskiego :) nom i zestawik byś swój wkleił :]

ehh będzie 20/20 po raz trzeci zobaczysz ;)
powodzenia:) Trzymamy kciuki:)
Matura rozszerzona z ang: 20/20 :):) jupi jupi
Hehe, no nie bylo 20/20 poraz trzeci, ale rowniez jestem zadowolony, bo angielski to moj drugi jezyk obcy :-) Dostalem 15/20 :-)
No wiesz.. gdyby było po raz trzeci 20/20 to już by wyglądało podejrzanie ;)) hehe, gratuluje wyników! :) Mnie jeszcze czekają 3 ustne.. eh.. :p
3?? tzn polski jeszcze tak?:)

ja dzis zdawalam polski i 20/20 ;D;D;D;D;D;D

szkoda że pisemne egzaminy tak nie ida:D

pozdrawiam;D
wow iwiona aaaaaaaaa ja też tak chcę, a tu jeszcze 2 ustne ;P
Czy mi sie wydaje czy Fredomirek zdaje duzo jezykow obcych ? :D Zdajesz trzy obce? :)
Hehe dobrze Ci się zdaję ;) angielski, hiszpański i włoski - rozszerzone wszystkie (brr.. co mnie pokusiło to nie wiem :p) hehe. :) A najgorsze, że mam polski - hiszpański - angielski.. trzy dni pod rząd.. będzie sajgon od środy ;) Jeśli przeżyję to będę zdawał relację jak poszło hehehe ;)
No ja tez mialem maraton z ustnymi - wszystkie trzy dzien po dniu. Ale juz po wszystkim... :D

Ale bardzo fajne jezyki zdajesz, chcialbym kiedys hiszpanskiego sie nauczyc. Ponoc gramatyka na poczatku samym jest latwa, a potem sie zaczyna pod gore... :(

Ja zdawalem dwa obce - i naprawde mi wystarczy stresow. :D
Podziwiam za te trzy jezyki - hiszp, wlos, ang - powodzenia na studiach!
hejka:) ja tez mam ustna 22:) wiec trzymam kciuki za tych co maja ja jutro i no i oczywiscie we wtorek:)...moze ktos sie jeszcze jutro odezwie po??:)
ja powiedziałam ` dzieńdobry ' ;]
hej wszystkim:)
Może mi ktoś dokładnie powiedzieć jak mniej więcej wygląda cały egzamin ustny?
Wchodzi się mówi dzień ddobry i co dalej?
Zestawy z obrazkami i temat do opracowania są w jednej kopercie?
Później 15 minut przygotowań i przedstawienie tamatów?
Jak to wygląda?;D
soorki ale jestem troche zestresowany;////

życzę wszystkim powodzenia..!:) ja mam mature jutro (20.05), niestety mam angielski i polski w jednym dniu.. do tego angielski rozszerzony;/
To można mieć oba ustne w jednym dniu? O_o Beznadzieja...
Ja miałam dzisiaj angielski rozszerzony i dostałam 20/20 :) W poniedziałek jeszcze tylko polski i wakacje. Ale na prezentacji mi wogóle nie zależy bo to mi do niczego nie potrzebne jak chce iśc na japonistykę.
Niezły z Ciebie gość no 20/20.. też bym tak chciała...
A jaki miałaś zestaw?
Nr 29.
W jakimś innym wątku o ustnych ze śląska wkleiłam całą treść.
HEJ!!! Słuchajcie, czy po tym drugim zadaniu (wypowiedzi na wybrany temat) egzaminator zadaje jakies pytania pozniej dotyczace tej wlasnie wypowiedzi???
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 61

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę