Grupy!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Mam pytanie. Wiecie moze jak to wyglada?
Otóż moja klasa podzielona została na dwie grupy. jedna juz miała egzamin ustny z angielskiego druga zas w której jestem ja dopiero bedzie miec. chciałam sie dowiedziec czy ktos moze wie czy istenieje szansa ze wylosuje taki sam zestaw co kolezanka z pierwszej grupy? czy te wylosowane wczesniej zostaja odłozone? i czy aby napewno losuje z 50 zestawów? czy jesli klasa podzielona została na pół to czy jedna grupa losuje z pośród 25 i druga też?
zestawów jest tyle ile osób podchodzących do egzaminu, plus kilka dodatkowych. Istnieje jakaś szansa że zestaw się może powtórzyć ale nie liczyłabym na to.
Powodzenia!
losuje się z 50 zestawów.. każdy zestaw jest odkładany.. przy czym jeśli Twoja klasa jest podzielona na grupy.. to pewno tamta część ma egzamin w innym terminie.. więc spokojnie może się powtórzyć któryś z zestawów.. bo znowu losowany jest z tych 50.

w mojej klasie był taki przypadek.. że tydzień wcześniej jedna koleżanka miała jeden zestaw.. a potem za jakiś tydzień inna z tej samej klasy wylosowała ten sam.. oczywiście okazało się to dopiero po egzaminie.. dlatego też tych notatek które robisz podczas przygotowania nie możesz zabrać ze sobą.
hmm już sama nie wiem bo ta grupa co miała to jedni mówili że spokojnie było 50 zestawów a jedni ze to nie mozliwe ze góra z 30 lezało.. daltego pytam. Bo mam te zestawy i nie wiem czy poświecać aż tyle czasu na ich przerobienie skoro być może w ogole ich nie będzie na tym stole..
hej! moze Ci sie trafic zestaw, ktory miala kolezanka w tamtej grupie! Zestaw nie powtorzy sie w tym samym dniu, ale jezeli masz w innym to luzik,moze Ci sie trafic :)
ps.z jakiego woj.jestes? jak z lubelskiego to wklej kilka zestawow prosze;]]
Ja jestem z łódzkiego :) ale jesli chcesz strone do zestawów z roznych woj. to prosze.. http://www.gtam.info/ang/ mam nadzieje ze pomogłam :)
dziękuję ślicznie na pewno się przyda ;]]]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia