Filmy bez lektora na TVN i inne

Temat przeniesiony do archwium.
Dzisiaj odkryłem tą możliwość na TVN. Przed chwilą oglądałem 300 w oryginale (w sumie jeszcze trwa). Mam nadzieję, że inne stacje również oferują oryginalną ścieżkę językową. Korzystam z dekodera naziemnej telewizji cyfrowej. Wystarczy zmienić ścieżkę audio pilotem. Jeżeli znacie inne kanały z pakietu naziemnej telewizji cyfrowej, które również oferują taką możliwość, to piszczie.

Aha, na TV6 nadawali (teraz nie moge znaleźć w ich programie) wyłącznie z oryginalną ściężką dzwiękową brytyjską wersję Milionerów.
edytowany przez Tommyek: 11 maj 2012
ja mam dekoder POlsatu i nie mam takiej mozliwości na TVN ale kilka programów moge oglądać w oryginale np. AXN crime, lub travel jest jeszcze kilka ale w podstawowych kanałach nie mam takiej mozliwości.
Niestety nie mam telwizji kablowej lub satelitarnej. Co do tego czym dysponuję, to chyba tylko te nowsze filmy emitują z dwiema ścieżkami audio. Wczoraj na TVN7 łeciał Beethoven i druga ścieżka i tak była z lektorem.

Może masz taką możliwość, tylko nie wiesz jak przełączać te ścieżki... Bo Cyfrowy Polsat i naziemna telewizja cyfrowa to chyba bardzo bodobne techniki nadawania.
edytowany przez Tommyek: 13 maj 2012
nie! wiem bo tak samo zmianiam jezyk na Travel. a na TVN czy Polsat kilka razy póbowałam i tylko az sie udało z Twilight saga wiec chyba masz rację, ze tylko najnowsze filmy sa z oryginalna scieżka dzwiękową.