Opowiadanie - niedługie - proszę o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Hej :)

Ogromnym nakładem siły napisałam opowiadanie (1,5 strony A4), które powinnam oddać jutro na zajęciach. Boję się jednak, że nastrzelałam trochę byków, ale jestem teraz na etapie "korekcyjnej slepoty" - chodzi mi o to, że przeczytawszy tę pracę jakieś 40 razy znam ją już niemal na pamięć przez co nie jestem w stanie spojrzeć trzeźwym i krytycznym okiem na swoje "dzieło". Przez większość czasu skupiałam się na wątkach i zastanawiam, czy wydarzenia trzymają się kupy, a język schodzi przy tym wszystkim na dalszy plan. Dlatego przydałby mi się ktoś kto by ową pracę przeczytał i poprawił ewentualne wpadki. Za wszelką krytykę i uwagi również będe wdzięczna :)

Problem polega jednak na tym, że nie chcę zamieszczać swojej pracy na forum, aby uniknąć posądzeń o plagiat czy coś w ten deseń. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby przesłanie jej na maila. Ktos polecił mi już co prawda pewną osobę z forum, ale od 12h nie ma odzwu, a zegar tyka. Jeżeli ktoś byłby tak miły i zechciał mi tę pracę sprawdzić to proszę o zostawienie wiadomości tutaj albo na moim mailu. Proszę o pomoc, jestem w stanie nawet zapłacić (w granicach rozsądku ;) ) [email]