Która z tych książek do samodzielnej nauki?

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałbym uporządkować swoją wiedzę na temat j. angielskiego, która z tych pozycji będzie najlepsza:

Język Angielski - Krok po kroku (Kurs podstawowy + Kurs Krok dalej - wyd. Edgard)
Język Angielski - Kurs dla wiecznie początkujących (wyd. Edgard)
Mówimy po angielsku (wyd. Wiedza Powszechna)

Zależy mi na bogatym słownictwie wprowadzanym w podręczniku, dobrej jakości nagraniach audio.
Ja polecam ci ksiazke Mówimy po angielsku. Sam z niej korzystalem i chwale ja sobie.
Korzystałeś z nowej wersji? Czy ktoś ma możliwość udostępnienia jednego nagrania dźwiękowego z 'Mówimy po angielsku'? Chciałbym wiedzieć jakiej jakości są te nagrania i jaki rodzaj angielskiego jest tam prezentowany.
Cytat: TomaszBarney
Korzystałeś z nowej wersji? Czy ktoś ma możliwość udostępnienia jednego nagrania dźwiękowego z 'Mówimy po angielsku'? Chciałbym wiedzieć jakiej jakości są te nagrania i jaki rodzaj angielskiego jest tam prezentowany.

Mam wydanie III z 2009 r, wiec chyba jest to "nowe" wydanie. Jesli chodzi o jakosc nagran to jest bardzo dobra (pod wzglem technicznym nie zauwazylem zeby cos bylo nie tak).
A potrafisz ocenic, ktory akcent jest prezentowany na nagraniach? British English czy American English?
W nagranicach slychac2 aktorow - brytyjczyka i amerykanke.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa