serial extr@

Temat przeniesiony do archwium.
hej;)Wiecie może,gdzie mozna znalezc wszystkie odcinki tego serialu,bez zadnych wirusow itd ?Zobaczylam pare na youtube i jest swietny,chcialabym kontynuowac go a tam nie zawsze sa one w calosci.
Witam
Czy możecie podać tutuł jakiegos fajnego serialu lub programu babskiego w języku angielskim? i najlepiej na jakim kanale?, Mam nadzieje, ze z pakietu N-cyfra coś dla siebie znajdę, czesto przeszukuje caly zastaw kanałów jednak jedyne co trafiam w języku angielskim to BBC wiadomości...hm jakoś mało wciąga.Odnośnie koleżanki Maji 293a może internet you tube będzie inspiracją dla mnie w nauce osłuchania.Z góry dziękuje
W wersji oryginalnej można oglądać np. Fox Life, Universal Channel, 13th Street, BBC Entertainment, TLC, liczne kanały dokumentalne (np. Discovery Channel) i kanały typowo filmowe. Sporo ciekawych "kobiecych" seriali i programów jest, jeśli dobrze kojarzę, na Fox Life.
Zapomniałabym - wymienione przeze mnie kanały są nadawane z dwiema ścieżkami audio. Najprawdpoodobniej wszystkie u Ciebie są domyślnie ustawione po polsku - musisz sama przestawić audio. Poszukaj, na pewno masz jeszcze wiele innych kanałów z możliwością wyboru oryginalnej ścieżki dźwiękowej.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie