Nauka kilku języków jednocześnie - od podstaw

Temat przeniesiony do archwium.
31-33 z 33
| następna
\"odrazu\"

No i proszę, szybko odpisałem i od razu literówka... Szkoda, że nie można obejrzeć postu przed wysłaniem, zaoszczędziłoby to mi czasu i byłbym spokojniejszy. Nie jestem u siebie więc piszę w \"Notatniku\" (komputerowym), a wklejam tekst, gdy już jest gotowy. Troche mi się rozłazi, przez znaczniki końca wiersza i właściwie przez to mam kłopot ze spacjami. No, czas iść spać.

Życzę przyjemnej nocy.

Chwileczkę, no tak.. napociłem się nad tym tekstem, chcę go wysłać i pójść spać, a tu już kolejna odpowiedź, chyba mam \"stresa\", to dla mnie trochę, nie, źle, sporo za szybko. Jutro to przeczytam i pomyślę: Boże jak ja te zdania sformułowałem, a tu jeszcze taki błąd. Załamać się można!

A co do cytatu, jest on jak najbardziej do używania, niebezpieczne jest tylko jego nadużywanie, gdyż grozi to jego dewaluacją :)

Dziś wieczorem planuję odrobić braki w śnie, bo wczoraj wieczorem siedziałem dłużej niż planowałem :) Przynajmniej czas nie został zmarnowany, był przeznaczony na myślenie, powolne, bo powolne, ale jednak myślenie. :)

No a teraz już do krainy Hypnosa...
I do like the way you write Bot:)))
Hmm... Jeżeli samemu się uczyć, to chyba jednak lepiej jednego porządnie, a później się wziąć za drugi. Ja na przykład umiem już trochę angielski, więc będę go szlifować w szkole i na korkach. Dochodzi mi jeszcze niemiecki. Tego języka będę uczyła się od podstaw (w school). Plus to chcę się sama nauczyć fińskiego. Mam nadzieję, że się uda :)
31-33 z 33
| następna

Zostaw uwagę