list do kolegi z anglii

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 145
To znaczy że ty zachowujesz się dojrzale rozdając słówka typu prick i dick na forum?
Cytat: chequers
To znaczy że ty zachowujesz się dojrzale rozdając słówka typu prick i dick na forum?
chequers, ja i parę innych osób jesteśmy na tym forum ponad 5 lat. Niektórzy znamy się i spotykamy w realu. Na forum się przekomarzamy. Mojego wpisu nie zrozumiałeś, bo byłeś zbyt zacietrzewiony, aby się w niego zagłębić i zrozumieć.
Ja też mam zamiar zgłosić to do administratora
Cytat: eva74
chequers, ja i parę innych osób jesteśmy na tym forum ponad 5 lat. Niektórzy znamy się i spotykamy w realu. Na forum się przekomarzamy. Mojego wpisu nie zrozumiałeś, bo byłeś zbyt zacietrzewiony, aby się w niego zagłębić i zrozumieć.
Właśnie to zauważyłem ale mam prawde mówiąc gdzieś kto i z kim się spotyka w realu. To nie jest twoje prywatne forum a swoje teksty zostaw dla siebie. Ja wiem swoje a ty wiesz swoje i można na tym pozostać i nie zaczepiać innych chwaląc sie swoją wiedzą bo nie ma czym naprawdę
Miej również na uwadze, że na tym forum udzielają się wykształceni nativi, którzy znają język polski, oraz wykładowcy angielskiego z uniwersytetów. Warto więc policzyć do 10 zanim się naciśnie "dodaj wpis", bo nie wiesz kto Cię czyta.
Nie jestem zacietrzewiony i nie muszę rozumieć o co ci chodziło pomiędzy wierszami. Wkurza mnie tylko że po moim pierwszym wpisie ktoś nagle wypisuje połajanki pod moim adresem. Typowe zachowanie zasrańca na forum i tyle. A co do tekstów to ty tez nie grzeszysz wersalem więc daruj sobie moralizatorstwo
Miej również na uwadze, że na tym forum udzielają się wykształceni nativi, którzy znają język polski, oraz wykładowcy angielskiego z uniwersytetów. Warto więc policzyć do 10 zanim się naciśnie "dodaj wpis", bo nie wiesz kto Cię czyta.
A czy ty sama miałaś to na uwadze rozdzielając 'pricki' i 'dicki' na prawo i lewo w poprzednich wpisach?
Owszem, miałam i jestem pewna, że engee mnie zrozumiał. Swiadczy o tym zresztą Jego odpowiedź. W przeciwieństwie do Ciebie. Również w przeciwieństwie do Ciebie, ja ma tu coś do powiedzenia. Ty na razie jesteś tu spalony, w każdym razie dopóki nie przeprosisz i nie przyznasz się do swoich błędów. Byłaby to oznaka dojrzałości i powoli zasłużyłbyś sobie na szacunek tutaj.
Słuchaj eva74! Myślę że nie ma sensu obrzucać się inwektywami bo i tak nikomu to nie służy. Ty robisz swoje a ja swoje a swoje komentarze proponuję zachować dla znajomych z Internetu z którymi spotykasz się w realu zresztą. Nie spytam się czy to chodzi o ten sławny supermarket czy coś innego bo nic mnie to nie obchodzi
Nie znam żadnego "sławnego supermarketu", przykro mi. A posty o prickach i dickach przeczytaj sobie raz jeszcze. Może zauważysz, kto je rozdawał na prawo i lewo i komu.
Ale chyba nie ty decydujesz kto może udzielać się na tym forum. Zejdz na ziemię
Nie znam żadnego "sławnego supermarketu", przykro mi. A posty o prickach i dickach przeczytaj sobie raz jeszcze. Może zauważysz, kto je rozdawał na prawo i lewo i komu.
Ależ ja Ci nie mówię, że się nie możesz udzielać. Możesz. Tyle tylko, że nietrudno się zorientować kto na forum ma wiedzę, a kto nie.
Jak dobrze rozumiem to wpisanie słowa dick w dobrej wierze jest OK a w złej wierze niekoniecznie. A kto niby decyduje w jakiej wierze autor napisał powyższe słowa?
Gdzie ty widzisz inwektywy? I co to znaczy, ze ty robisz swoje? Wprowadzasz nielad na forum zastepujac niebłędy błędami?
No to pochwal się jaką masz wiedzę i gdzie ją zdobyłaś bo na razie to tylko paplanina typu ja wiem lepiej i basta
Jak dobrze rozumiem to wpisanie słowa dick w dobrej wierze jest OK a w złej wierze niekoniecznie. A kto niby decyduje w jakiej wierze autor napisał powyższe słowa?

Kontekst decyduje. Ale do zrozumienia kontekstu potrzeba dobrze rozwiniętych umięjętności krytycznego myślenia.
Cytat: pakk
Gdzie ty widzisz inwektywy? I co to znaczy, ze ty robisz swoje? Wprowadzasz nielad na forum zastepujac niebłędy błędami?
Spadaj

Kontekst decyduje. Ale do zrozumienia kontekstu potrzeba dobrze rozwiniętych umięjętności krytycznego myślenia.
I ty piszesz nieobrzucaniu sie inwektywami. Doprawdy paradne.
Czyli wulgaryzmy w dobrej wierze są poezją.
Cytat: pakk
I ty piszesz nieobrzucaniu sie inwektywami. Doprawdy paradne.
A niby po co sie wtrącasz? Czy zapraszałem ciebie do dyskusji?
A niby po co sie wtrącasz? Czy zapraszałem ciebie do dyskusji?

Hmm, czyżbyś decydował kto może się udzielać na forum?
Zaprzeczasz sam sobie :)
Ogólnodostępne forum, wolny kraj i jako wolny człowiek mogę tu pisać (rzecz jasna nie łamiąc regulaminu tegoż forum).
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 145

»

Brak wkładu własnego