A więc ... na jutro mam zadane wypracowanie.
Wypociłem z godzine i przedstawie wam efekt (:
Polskie:
Osoba którą opisze bedzie Sarah Wayne Callies. Sarah ma obecnie 30 lat. Jest średnią co do wzrostu brunetką o brązowych oczach. Jest szczupłą, zgrabną aktorką, ale za to wystarczająco silną psychicznie, by brać tak ciężką role, w takim serialu jakim jest prison break.
Jest ona aktualnie aktorką, ktorą najbardziej lubie, gdyz jest inteligentna, zabawna i szarmancka. Potrafi czasami byc tez skryta jak i agresywna w stosunku co do reporterów.
Mysle że czeka na nią sporo nagród za swoją role, gdyz .... zasługuje na nie (:
To co robi, wychodzi jej niezle, gdyz występuje w tak świetnie zgranym zespole aktorskim, i między innymi dlatego ten serial ma taką popularność (:
................................................................................
angielskie moje wypociny, prosze o wyrozumiałość (:
A person which I can describe is Sarah Wayne Callies. Sarah has 30 years old. She is a middle height brunets. She has a brown eyes. She is slender shapely, byt she has a very strong psychic to take a very heavy lead in so serial what is Prison Break!
She is actual my favourite actor, because she is inteligent, funny, gallant. Sometimes she can be furtive and agressive from to reporters. I think that for her a more award for actor, because she deserve for this prize!
This, what she can be, come that good, because she play in great actor team therefore [nie jestem pewien do konca tego słowa ...] this serial is very popular (:
Największe problemy miałem z przedimkami, jak by ktoś mógł je w skrócie streścić ...
A i jakieś poprawki by miały byc, to prosze, poprawcie (:
z góry dziekuje (: