Witam mam tutaj do sprawdzenia list polecajacy kolezanke.
Piszę ten list aby polecić wam moja przyjaciółkę Lise Miller.
Lisę znam się bardzo długo. Przez długi czas znajomości dużo się o niej dowiedziałem. Lisa do tej pory pracowała jako sekretarka przez 3 lata, bardzo szanuje swoją prace. Sekretarka musi być przygotowana na nieoczekiwane sytuacje, czasami musi zastąpić szefa. W większości firm asystentka jest pierwszą osobą, z którą spotyka się klient. Od jej umiejętności zależy stanowisko firmy. Taka właśnie jest Lisa. Przy przyjmowaniu każdego klienta przede wszystkim jest dla niego miła, stara się go zrozumieć i zawsze działa przeciw problemom. Jest niezawodna a to atut każdej sekretarki, klient nie powinien martwić się o sprawy załatwiane przez sekretarkę. Lisa jest tak zaangażowana, że często zostaje ponad godziny pracy. Na pewno firma miałaby z lisy wiele korzyści.
Myślę że Lisa z przyjemnością zaprezentuje swoja osobę podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
I write this letter in order to advice you my friend Lise Miller. I is known very long Lisę. I have informed acquaintance about for long time a lot her . Till now it worked as secretary by 3 year , it very respects work. Secretary must be prepared for unexpected situations, chief must substitute sometimes. Assistant is first person in ) majority firm, client faces each other with which . Position of firm depends on its ability. Such is fox exactly. First of all, it is nice at each reception of client for it , apprehend him try and against problems always act . It is dependable but it trump of each secretary, should not be troubled client about cases handled .