list polecający

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam tutaj do sprawdzenia list polecajacy kolezanke.
Piszę ten list aby polecić wam moja przyjaciółkę Lise Miller.
Lisę znam się bardzo długo. Przez długi czas znajomości dużo się o niej dowiedziałem. Lisa do tej pory pracowała jako sekretarka przez 3 lata, bardzo szanuje swoją prace. Sekretarka musi być przygotowana na nieoczekiwane sytuacje, czasami musi zastąpić szefa. W większości firm asystentka jest pierwszą osobą, z którą spotyka się klient. Od jej umiejętności zależy stanowisko firmy. Taka właśnie jest Lisa. Przy przyjmowaniu każdego klienta przede wszystkim jest dla niego miła, stara się go zrozumieć i zawsze działa przeciw problemom. Jest niezawodna a to atut każdej sekretarki, klient nie powinien martwić się o sprawy załatwiane przez sekretarkę. Lisa jest tak zaangażowana, że często zostaje ponad godziny pracy. Na pewno firma miałaby z lisy wiele korzyści.
Myślę że Lisa z przyjemnością zaprezentuje swoja osobę podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

I write this letter in order to advice you my friend Lise Miller. I is known very long Lisę. I have informed acquaintance about for long time a lot her . Till now it worked as secretary by 3 year , it very respects work. Secretary must be prepared for unexpected situations, chief must substitute sometimes. Assistant is first person in ) majority firm, client faces each other with which . Position of firm depends on its ability. Such is fox exactly. First of all, it is nice at each reception of client for it , apprehend him try and against problems always act . It is dependable but it trump of each secretary, should not be troubled client about cases handled .
Nie ma tu ani jednego poprawnego zdania. Czyżby to było z translatora? Poprawić się tego nie da - trzeba napisać od początku.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie