Cześć. Pani od Ang. kazała nam napisać przepis. Napisałem i czy ktoś mogłby mi go sprawdzić.? Z góry dzięki. :)
Najpierw myjemy pieczarki, które następnie obieramy i kroimy w plasterki. Ser ścieramy na tarce.
Następnie do gotującej się wody wkładamy makaron do spaghetti, zaś na rozgrzaną patelnię z rozpuszczonym masłem wrzucamy pieczarki. Gdy makaron się ugotuje, dodajemy go do pieczarek, a następnie dodajemy sos do spaghetti. Wszystko razem mieszamy.
Na koniec dodajemy pieprz, sól i wedle uznania zioła. Po wymieszaniu wszystkiego, wyjmujemy danie na talerz i posypujemy serem.
Smacznego!
Spaghetti
Ingredients
- 0,5kg mushrooms / champignons ( nie wiem jakie lepsze określenie pieczarek )
- One packet paste for spaghetti – noodles ( nie wiem jak lepiej powiedzieć z makaronem do spaghetti )
- Pinch of salt
- Pinch of pepper
- A little of herbs
- A little of butter
- Sauce for spaghetti
- 50 dag cheese
Recipe
First, wash the mushrooms, which then peel and cut the sliced. Cheese rubs on the friction.
Next to the boiling water for spaghetti pasta insert, and the hot pan with butter dissolved throw mushrooms. When the pasta to boil, add it to the mushrooms, then add to spaghetti sauce. Mix everything together.
At the end add pepper, salt and herbs discretion. After mixing everything, you remove the dish on a plate and sprinkled with cheese.
Bon Appetit!