Student Finance England problem!

Temat przeniesiony do archwium.
Obecnie studiuje na pierwszym roku w anglii, kilka tygodnie temu dostalam pozyczke na studia £3,225. Aplikowalam rowniez o Maintance Loan £4.000 i Support Grant £2.900. SFE poprosilo mnie o dostarczenie dowodow mojego zatrudnienia z tamtego roku (pierwszy rok po przyjezdzie pracowalam i w 2009 zaczelam studia) czyli chodzi o dokumenty P45, P60, list od pracodawcy itd. Problem polega na tym ze nie moge znalezc tych dokumentow P45 i p60. Napewno ich nie wyrzucilam , po prostu gdzies przepadly. Wie moze ktos jak moge je zdobyc? Chodzenie po agencjach raczej odpada, wiem ze nie sa one chetne do kolejnego wystawiania papierow, tym bardziej ze p60 juz mi wystawiali drugi raz (zgubialm do rozliczenia taxu. Istnieje moze mozliwosc zwrocenia sie do Revenue o przeslanie mi kopii? Kilka dni temu dostalam rozliczenie z taxu. A tak ogolnie jakie wy macie doswiadczenia z SFE, dostaliscie dofinansowania?
poszukaj ostatni pay-slip na ktorym wszystko pisze. Mozesz tez sie zwrocic do Revenue o potwierdzenie.
Na drugi raz schowaj wszytkie dokumenty w jednym miejscu, bo nigdy nie wiadomo do czego beda potrzebne.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie