Bardzo prosze o sprawdzenie , jestem poczatkowa osobą z angielskim i kompletnie nie wiem czy to dobrze przetłumaczyłam , proszę o pomoc to pilne:)
Mam na imię Magda. Mam 25 lat , urodziłam się i wychowałam w Polsce. W skład mojej rodziny wchodzą jeszcze , mój mąż Tomek, i synek Mikołaj.
Mój mąż .Tomek ma 26 lat . Jest przystojnym zielonookim wysokim brunetem. Pracuje w międzynarodowej firmie transportowej. Od 7 lat jest zawodowym kierowcą . Bardzo lubi wspólne wieczory we dwoje, kino , koszykówkę . Jego najlepsze cechy charakteru to , uczciwość , lojalność, pracowitość. Dla naszego synka , jest bardzo dobrym ojcem , a dla mnie troskliwym i kochanym mężem. Jest nie tylko moim życiowym partnerem , ale także najlepszym przyjacielem
Jest bardzo lubiany przez moją najbliższą rodzinę. Potrafi odnaleźć wspólne tematy z moimi rodzicami, dziadkami i resztą rodziny. Jesteśmy razem od 9 lat, a od 4 prowadzimy wspólne życie.
Nasz synek nazywa się Mikołaj .Ma 1 rok i 15 miesięcy. Jest bardzo podobny do swojego taty, ale ma moje cechy charakteru . Ma ładne niebieskie oczy i blond włosy. Jest kochanym urwisem. Uwielbia samochody i różne piłki do grania . Jest bardzo wesołym ale spokojnym dzieckiem. Odkąd przyszedł na świat , nie możemy się nim nacieszyć. Mimo iż nie potrafi jeszcze mówić , używa tylko pojedynczych wyrazów , potrafi przekazać nam ogrom swojej miłości. Bardzo szybko się uczy , jest naprawdę mądrym dzieckiem.
Jeżeli chodzi o mnie , to nie będę długo pisać . Jestem zwykłą dziewczyną z ambicjami . Odkąd urodził się .Mikołaj , pracuje nad jego wychowaniem. Kiedy skończyłam szkołę , zdobyłam bagaż doświadczeń związanych z pracą. Mam nadzieję , że uda mi się znaleźć odpowiednią pracę i zapewnić rodzinie stabilizację . Podjęłam naukę w szkole administracyjnej , aby doskonalić swoje umiejętności . Moje plany są dość rozbudowane , będę je powoli ale wytrwale realizować, nie oczekuję od życia wiele , chciałabym być dobrą mamą i żoną. Mam nadzieję , że moje niespełnione marzenia i plany , kiedyś się spełnią .
My name is Magda , I'm 25 years old/ I was born and raised in Poland. I live with my husband Tomek and son Mikołaj.
My husband is 26 years old. He is handsome green-eyed tall brunet. He works in international transport company. Since 2003 he is proffesional driver. He enjoys very likes movies in cinema and bascetball. His greatest features are: honestly, loyality, and assiduity. He is very good father for our son, and mindful (nie iwem jak jest przykladny) husband for me. He is not only my lifes partner, he is also my best friend. My family likes him very much. He can find common topics with my parents, grandparents and the rest of family. We are together for 9 years, and for 4 years we are living together.
Our sinecure name is Mikołaj. Has year end 15 monthly . Is very is very similar to his dad , but has too my craft union reliability . Has pretty blue eyes , and blond hair .Is beloved rascal. Loves cars and miscellaneous pills until shell . Is very .....whereas as well still youngster . From birth we can not enjoy it . Past that not potrafi yet bids , use the following only solitary word , can give us the magnitude of your love . Learns very quickly , is is really a wise child .
As for me , I will not be long to write . I'm used to maiden ex self-respect . I was born in Mikołaj , working on his upbringing .When bring to a conclusion school , taking into account luggage vets work-related . I hope , that thighs me yourselves find a suitable job , and provide family stabilization .Made a study School Administration , by perfect craft . My plans are quite sophisticated ,........,does not expect much from life ,wishes be goods parent as well ......
I hope , that my dreams are not fulfilled as well draft sometime yourselves redeems .