Witam
Prosze o przetłumacznie tekstu poniżej, niestety moje starania dały marne efekty xD dlatego bardzo prosze o pomoc :) - z góry thx
Szanowni Państwo,
Jestem studentem Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie. Obecnie piszę prace dyplomową na temat: "Skuteczności systemów instytucjonalnego wsparcia przedsiębiorczości akademickiej". W jednym z rozdziałów "Doświadczeń azjatyckich" w wyżej wymienionej pracy magisterskiej piszę na temat pomocy rządowej dla przedsiębiorczości akademickiej w Chinach. Dlatego prosiłbym bardzo Państwa o pomoc w dostarczeniu lub w znalezieniu pewnych danych mogących być w posiadaniu ambasady Chińskiej Republiki Ludowej w Polsce które pozwolą mi ukończyć studia.
Ogólnie prosił bym o takie dane jak:
1. Jakie przepisy prawne zostały uchwalone w wyżej wymienionym kraju dla poprawy rozwoju przedsiębiorczości akademickiej. Proszę jeśli to możliwe o nazwy tych ustaw prawnych oraz jakie programy pomocowe zostały wdrożone w życie na ich mocy?
2. Ile pieniędzy rząd Chin przeznaczył na ten cel?
3. Czy administracja rządowa Chin wspomaga jakieś instytucje rządowe i pozarządowe działające na tym polu np. uczelnie, może jakieś inkubatory przedsiębiorczości?
4. Ile firm studenckich powstało dzięki pomocy rządu Chin, ( prosiłbym tutaj o jakieś dane okazujące o ile procent więcej takowych firm powstało po wdrożeniu pomocy rządowej na przestrzeni lat w Chinach? )
Jeszcze raz bardzo proszę o powyższe dane lub jakąś podpowiedź gdzie takowe dane mogę znaleźć? W razie prób kontaktu proszę pisać na adres zwrotny lub dzwonić na telefon: ------------;
Z wyrazami szacunku;
Kowalski