Proszę o tłumaczenie.

Temat przeniesiony do archwium.
Enrique Iglesias urodził się w Hiszpanii, większość swego życia spędził w Stanach Zjednoczonych, gdzie obecnie mieszka. Uwielbia morze, dlatego osiedlił się w Miami, choć chętnie powraca do Hiszpanii, Lubi sporty wodne i zimowe, przez wiele lat uprawiał windsurfing, jeździ na nartach i na snowboardzie. Enrique ma silny charakter.Jego zdjęcia ukazują się w większości magazynów, tygodników i innych periodyków poświęconych muzyce pop, zaś poczytne miesięczniki zabiegają o wywiady na wyłączność. Enrique wie co nie co na temat Polski - Papież i Lech Wałęsa od razu przychodzą mu na myśl. Wspomina także o polskiej wódce, którą lubi mieszać z sokiem ananasowym.

Z góry dziękuje.. jak ktoś by mógł to żeby jeszcze na dziś to było;D
Albo jak nie całe to przynajmniej połowę ;>
sama sobie przetlumacz a my sprawdzimy
ale chodzi o to że ja większości słow nie umiem to zostawie jak jest po polsku..
w tyg nikt nie ma czadu na iodrabianie cudzych prac domowych-slownik chyba posiadasz.napisz to ja albo ktoś lepszy ode mnie sprawdzi twoją prace
*czasu ;)
No więc..
Enrique Iglesias was borning in Spain, most his live spend in the United States, where currently lives. He loves sea,so settle in Miami, thought willingly return to Spain. He likes auqatics i zimowe, over many years cultivate windsurfing, skiing and snowboard.
c.d.n ;>
Może nie wypisuj nikomu takich glupot...
Enrique haves strong character.His photos appear in most magazines, weekly and others consecrated music pop, some magazines endeavour o interviews on exclusiveness. Enrique knows co nie co on topic Poland - Pope and Lech Wałęsa at once occur him on idea. He remember also o polish vodka, which likes mix on ananas juice.

koniec;> ale nie wiem jak jest "o" w ang ;D
Enrique Iglesias was borning ( w ktorej ksziazce jest ten zwrot'borning?') in Spain, most his live (sprawdz w slowniku roznice pomiedzy live a life) (kto?) spend (nie, czas przeszly-sprawdz) in the United States, where (kto?) currently lives. He loves THE sea, so (kto?) settle (settle-tutaj potrzeba czas przeszly od settle) in Miami, thought (thought to znaczy myslec, czy masz to na mysli?)(kto?) willingly return (jak mowisz o nim/on - to 3os l.poj czasow. return) to Spain. He likes auqatics (sprawdz jak to sie pisze) i zimowe? (winter- ale co?), over many years cultivate (jak 'on' to 3os l.poj od cultivate) windsurfing, skiing and snowboardING.
Temat przeniesiony do archwium.