Jestem cienka w angielskim, a chcę wysłać list do USA z prośbą o autograf Wentwortha Millera ;) Podobno odpisuje i przesyła autografy, więc warto spróbować, wiem że to jest dużo, ale proszę o pomoc...
To tekst do przetłumaczenia (niektóre zdania wycięłam, bo wiem mniej więcej jakto napisać):
Chciałabym się kształcić w informatyce. Ale nie o tym chciałam pisać. Bardzo chciałabym cię prosić o autograf. Jestem wielką fanką serialu „Skazany na śmierć”, w którym grasz. Podoba mi się twoja gra aktorska i nie wyobrażam sobie, że rolę Michaela Sofielda mógłby grać ktoś inny. Widziałam także urywki „Dinotopii”, ale bardziej podobały mi się teledyski Mariah Carey, w których byłeś. W teledysku „We belong together” podobały mi się twoje trampki, które miałeś założone w garniturze. Pewnie to od ciebie nie zależało, ale trampki były super ;) Mam nadzieję, że odpiszesz, albo chociaż odeślesz zdjęcia, które przesyłam z autografem. To będzie mój pierwszy autograf od kogoś, kogo uwielbiam. Myślę, że nikt się pod ciebie nie podszyje i nie zrobi mi kawału, bo pewnie i tak się nie domyśle. Pewnie wiele osób przesyła do ciebie listy z podobną prośbą, ale jednak mam nadzieję. Wysyłam dwa zdjęcia, które chciałabym żebyś podpisał, jednego dolara na znaczek zwrotny i kopertę zwrotną z moim adresem. Chciałabym wiedzieć, czy cieszysz się, że zostałeś aktorem i że stałeś się sławny? Czy podoba ci się granie w serialu „skazany na śmierc”? Jest tam miła atmosfera? Mam nadzieję, że tak. Pewnie masz dużo na głowie. Na koniec pozdrawiam cię i proszę o odpowiedź.
Proszę o pomoc...