Mam prośbę jeśli ktos posiada o przesłaniue testów egzaminacyjnych Callana najlepiej od 5 Stage do 11. Ewentualnie mogę się wymienić na inne materiały [email] pozdr grzes
ja nie mam ale jak masz to podeśli mi na adres :
[email]
pozdrawiam
[konto usunięte]
28 kwi 2005
Dopiero rozpoczęłam naukę, czy masz może pierwsze testy? [email]
[konto usunięte]
12 maj 2005
Ja też szykam testów od 3 staga jeśli ktoś posiada to proszę o przesłanie na adres [email]
[konto usunięte]
12 maj 2005
ja nie mam tych testów,jestem na 4 poziomie,jeśli masz już takie testy lub chociaż jeden z 4 to proszę prześlij mi go na adres [email] w zamian za to ja ci póxniej przesle pliki MP3 callana.Pozdrawiam papa
diana_119
08 cze 2005
Hej. Ciekawa jestem czy udało ci się zdobyć jakieś testy. Ja będę zdawać 7 stage. Czy mógłbyś mi pomóc? Mój adres: [email]
Z góry dziękuję.
Marek2_8
18 lip 2005
również poszukuję testy od 4 steaga. Jeżeli ktoś ma to prosze o przesłanie na adres [email]
zedder
18 lip 2005
Chyba nie warto szukac tych tesow, bo tylko oszukujecie samych siebie. No chyba ze to nie sa egzaminacyjne testy?
[konto usunięte]
21 sie 2005
Jeśli ktoś chce to mam cały kurs Callan-a od 1 do 11 stage w formacie pdf oraz mp3 do słuchania, cały kurs dużo zajmuje wiec prosze mi podać konkretnie który stage chcecie. mój e-mail [email]
Pozdrawiam :-)
[konto usunięte]
02 wrz 2005
Myśle że wam wszystkim przyda sie ta strona :-)
http://eklo.lh.pl/callan/
Witaj! jestem bardzo ciekawa, czy odezwał się ktoś do Ciebie w sprawie tych testów! Ja jestm nimi również zainteresowana , a szczególnie tym po 6 poziomie. Gdybyś mogła, proszę pomóż!
Pozdrawiam Bofra
[konto usunięte]
24 lis 2005
Cześć! Jestem bardzo ciekawa czy udało Ci się zdobyć te testy. Ja potrzebuję testu z 6 poziomu. Jeśli możesz, proszę pomóż.
Pozdrawiam
Bofra
[email]
gogoboss
05 gru 2005
czesc dajcie testy z callana od 1 stage prosze z gory dzieki
gogoboss
05 gru 2005
moj adres to [email]
kares
06 gru 2005
Ma ktoś może testy od 5 stage do 11. Jeśli tak to prześlijcie please!!!!!!
Na adres [email] mogę się wyminić za książki od 1 do 11 stage :)
[konto usunięte]
08 paź 2006
hey mógłby ktoś mi przesłać testy do wszystkich stage'ów
[email]
z góry wielkie thanks
[konto usunięte]
23 paź 2006
Ma ktoś może testy od 3 stage do 11. Jeśli tak to prześlijcie prosze na adres [email] w zamian mam ksiązki i mp3 od 1 do 11. z góry wielkie dziekiiiii
testy_free
10 lut 2007
ja mam testy stage 1-10 + odp. oraz ksiązki do nauki stage 1-11 cena:5zł wysyłka mailem do 24 h [email]
witaj bednar87 czy znalazles juz to haslo do arhiwum z testami callana jesli nie to podeslalbys na maila te testy niespakowane lub spakowane bez hasla [email] albo zuploaduj jeszczez raz bez haselka
Poprosze tez o test do stage 7 i wyżej. Bardzo mi zalezy, pilne.
[email]
adamch1
28 lut 2007
nie kupujcie ludzie tych testow od testy_free bo choc testy faktycznie ma to pisze ze ma z odpowiedziami a to sa tylko nakierowania odpowiedzi na pytanie czy ma byc twierdzaace czy przeczace a pozatym jak juz mu zaplacicie to na maile i GG juz nie odpowiada jakby ktos chcial te testy to walcie na [email]
gabi3d
28 lut 2007
Ludzie nie ośmieszajcie się, przecież te testy są banalne.Przed rozpoczęciem nauki metodą Callana nigdy wcześniej nie uczyłam sie angielskiego.Wystarczy chodzić na zajęcia i czasem otworzyć w domu książkę.Jak chcecie zdobyć certyfikat skoro z jednego etapu na kolejny przechodzicie bo wykujecie się na pamięć odpowiedzi.Paranoja.Powodzenia
ewka090109
28 lut 2007
Faktycznie te testy to banał. A poza tym są różne wersje testów. Ja mam jakieś, ale robią nam całkiem inne. Więc nie wiadomo czy dostaniecie te, które mogą wam zrobić.
werte
27 mar 2007
cześć Bednar87, czy mógłbyś podać to hasło do rar, ewentualnie wysłać na [email] Z góry dziękuje. Pozdrawiam
Dabi1
19 wrz 2007
Równiez bardzo Cię proszę o hasło do pliku rar. [email] Z góry bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam
gruszka5000
08 lis 2007
witam moglbys dac haslo do testow
z gory dziekuje
mail [email]
kmpmarta
21 mar 2008
jak mozesz to podaj to hasło:)
maggie70
26 mar 2008
Po co wy wogole chodzicie na tego Callana rzeczywiscie te testy to banal sama ucze ta metoda i smiac mi sie z was chce