Callan - testy egzaminacyjne

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
Witam

Mam prośbę jeśli ktos posiada o przesłaniue testów egzaminacyjnych Callana najlepiej od 5 Stage do 11. Ewentualnie mogę się wymienić na inne materiały [email] pozdr grzes
ja nie mam ale jak masz to podeśli mi na adres :
[email]
pozdrawiam
Dopiero rozpoczęłam naukę, czy masz może pierwsze testy? [email]
Ja też szykam testów od 3 staga jeśli ktoś posiada to proszę o przesłanie na adres [email]
ja nie mam tych testów,jestem na 4 poziomie,jeśli masz już takie testy lub chociaż jeden z 4 to proszę prześlij mi go na adres [email] w zamian za to ja ci póxniej przesle pliki MP3 callana.Pozdrawiam papa
Hej. Ciekawa jestem czy udało ci się zdobyć jakieś testy. Ja będę zdawać 7 stage. Czy mógłbyś mi pomóc? Mój adres: [email]
Z góry dziękuję.
również poszukuję testy od 4 steaga. Jeżeli ktoś ma to prosze o przesłanie na adres [email]
Chyba nie warto szukac tych tesow, bo tylko oszukujecie samych siebie. No chyba ze to nie sa egzaminacyjne testy?
Jeśli ktoś chce to mam cały kurs Callan-a od 1 do 11 stage w formacie pdf oraz mp3 do słuchania, cały kurs dużo zajmuje wiec prosze mi podać konkretnie który stage chcecie. mój e-mail [email]

Pozdrawiam :-)
Myśle że wam wszystkim przyda sie ta strona :-)
http://eklo.lh.pl/callan/

Pozadrawiam "PabloPicasso"
Witaj! jestem bardzo ciekawa, czy odezwał się ktoś do Ciebie w sprawie tych testów! Ja jestm nimi również zainteresowana , a szczególnie tym po 6 poziomie. Gdybyś mogła, proszę pomóż!
Pozdrawiam Bofra
Cześć! Jestem bardzo ciekawa czy udało Ci się zdobyć te testy. Ja potrzebuję testu z 6 poziomu. Jeśli możesz, proszę pomóż.
Pozdrawiam
Bofra
[email]
czesc dajcie testy z callana od 1 stage prosze z gory dzieki
moj adres to [email]
Ma ktoś może testy od 5 stage do 11. Jeśli tak to prześlijcie please!!!!!!
Na adres [email] mogę się wyminić za książki od 1 do 11 stage :)
hey mógłby ktoś mi przesłać testy do wszystkich stage'ów
[email]
z góry wielkie thanks
Ma ktoś może testy od 3 stage do 11. Jeśli tak to prześlijcie prosze na adres [email] w zamian mam ksiązki i mp3 od 1 do 11. z góry wielkie dziekiiiii
ja mam testy stage 1-10 + odp. oraz ksiązki do nauki stage 1-11 cena:5zł wysyłka mailem do 24 h [email]
ja tez mam, zaraz wrzuce na rapidshare. nie kupujcie od tego/tej wyżej.
http://rapidshare.com/files/15838978/TestyCallan.rar.html

nie pamiętam hasła :)) zaraz wynajde
witaj bednar87 czy znalazles juz to haslo do arhiwum z testami callana jesli nie to podeslalbys na maila te testy niespakowane lub spakowane bez hasla [email] albo zuploaduj jeszczez raz bez haselka
Poprosze tez o test do stage 7 i wyżej. Bardzo mi zalezy, pilne.
[email]
nie kupujcie ludzie tych testow od testy_free bo choc testy faktycznie ma to pisze ze ma z odpowiedziami a to sa tylko nakierowania odpowiedzi na pytanie czy ma byc twierdzaace czy przeczace a pozatym jak juz mu zaplacicie to na maile i GG juz nie odpowiada jakby ktos chcial te testy to walcie na [email]
Ludzie nie ośmieszajcie się, przecież te testy są banalne.Przed rozpoczęciem nauki metodą Callana nigdy wcześniej nie uczyłam sie angielskiego.Wystarczy chodzić na zajęcia i czasem otworzyć w domu książkę.Jak chcecie zdobyć certyfikat skoro z jednego etapu na kolejny przechodzicie bo wykujecie się na pamięć odpowiedzi.Paranoja.Powodzenia
Faktycznie te testy to banał. A poza tym są różne wersje testów. Ja mam jakieś, ale robią nam całkiem inne. Więc nie wiadomo czy dostaniecie te, które mogą wam zrobić.
cześć Bednar87, czy mógłbyś podać to hasło do rar, ewentualnie wysłać na [email] Z góry dziękuje. Pozdrawiam
Równiez bardzo Cię proszę o hasło do pliku rar. [email] Z góry bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam
witam moglbys dac haslo do testow
z gory dziekuje
mail [email]
jak mozesz to podaj to hasło:)
Po co wy wogole chodzicie na tego Callana rzeczywiscie te testy to banal sama ucze ta metoda i smiac mi sie z was chce
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę