>>>Pilnie POTRZEBNE POMOC

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebuje napisac wypracowanie o ulubionym bohaterze z bajki na 10 zdan,jest w stanie mi ktos pomoc ?
Napisz sam i ewentualnie bedzie mozna wtedy przetłumaczyć...

Pzdr..
Moim ulubionym bohaterem z bajki byl kubus puchatek.Najbardziej mi sie podobal.Zawsze jak bylem maly nie moglem sie doczekac aby zobaczyc jego nowe przygody.Z powodu swojej slobosci do miodu czesto wpadal w nieoczekiwane tarapaty.Byl postacia ktora ukazywala jak powinna wygladac prawdziwa przyjazn.Mial wielu przyjaciol na ktorych zawsze mogl liczyc.Zawsze staral sie pomagac innym w trudnych chwilach.Jednak czasem bywaly chwile ze chcial pozostac sam.Mieszkal sam w malej chatce,ale mimo to czesto byl odwiedzany przez swoich przyjaciol.Wedlug mojego zdania byl postacia najbardziej pracowita i sumienna z calej bajki.Datego wybralem wlasnie jego.
My favourite hereo is Kubus Puchatek.I liked many characters in the book but most of all I adored him.When I was very young I couldn't wait to see his new adventures.Because of his weakness to honey he used to get into unexpectedly troubles.He showed us how should be a real friendship.He had a lot friends and he always tried to help them in difficult moments in their life.However, sometimes there were some moments that he wanted to stay alone.
He lived in a small hut and he was visited by his friends.
Personally,he was the most diligent and conscentious character in the fairy tale.That is why I chose him.

Wydaje mi sie,ze to jeszcze wymaga sprawdzenia przez kogos,bo moga byc błedy...

Pzdr..
My favourite HERO is Kubus Puchatek

He showed us how a real friendship SHOULD BE LIKE.
>he used to get into unexpectedly troubles

he used to get into trouble UNEXPECTEDLY
albo: he used to get into UNEXPECTED TROUBLE

trouble tu bez 's'

>He showed us how should be a
>real friendship.

He showed us WHAT a real friendship SHOULD BE LIKE

>He had a lot OF friends
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe