Ogloszenie

Temat przeniesiony do archwium.
Organizujesz w swojej szkole spotkanie ze znanynm himalaista, Andrzejem Nowakiem. Napisz ogloszenie o tym spotkaniu.

- Poinformuj gdzie, kiedy i z kim odbedzie sie spotkanie
- Napisz o czym Andrzej Nowak bedzie mowil
- Podkres ze po spotkaniu Andrzej Nowak bedzie podpisywal swoja ksiazke
- Popros osoby chetne do pomocy w przygotowaniu sali o stawienie sie w okreslonym miejscu i czasie

Announcement!
12 grudnia 2005r o godzinie 12:30 odbedzie sie spotkanie ze znanym himalaista w klasie numer 7. Andrzej Nowak opowie nam o kilku swoich wyprawach w gory oraz ostatniej wspinaczce. Po spotkaniu Andrzej Nowak bedzie podpisywal swoja ksiazke. Prosze o zglaszanie sie osob chetnych do pomocy w przygotowaniu sali, ktoro odbedzie sie 11 grudnia 2005r o godzinie 15:00.

Mysle ze cos takiego....umielibyscie mi to przetlumaczyc? Bylabym wdzieczna. Trzeba mi to na piatek.
hmmmm......na tapczanie siedzi leń.....wiesz co dalej??? ostatnio ma forum jest dużo osób, które chcą zadanko domowe w gotowej formie....widzę, że jesteś kolejną??? najpierw napisz sam/-a a potem ew. ktoś Ci to sprawdzi. pozdrawiam......i życzę miłej nauki;)
Ooo, jestem najwyraźniej przewrażliwiona, ale taki posty bardzo mnie irytują!
Wysil się choć trochę i spróbuj to jakoś napisać, najprościej jak umiesz, ale samemu, a później daj tutaj do sprawdzenia. Wtedy jest znacznie większa szansa na odzew.
Nawet administrator tej strony umieścił przy zakładaniu nowego postu stosowną informację dotyczącą proszenia o odrobienie zadań domowych.
OK sprobuje :) Bardzo bym chciala umiec perfekcyjnie angielski..nio ale zobacztymy co sie da zrobic...

Announcement!
On the 12 december 2005 at 12:30 a.m. odbedzie sie mitting ze go by the alpinist in the Class to number 7. Andrzej Nowak opowie nam o kilku swoich wyprawach w gory oraz ostatniej wspinaczce. After the mitting Andrzej Nowak he will sign book. Please, about volunteering osob chetnych helping in preparation of the room, ktoro odbedzie sie 11 december 2005r at 15:00 p.m.

Do dupy jestem beznadziejna :/
obok, na tej stronie, jest słownik - możesz sprawdzić słowa, których nie znasz.
podpowiedz: nie mitting, tylko meeting...
Nie pomagacie mi :(

Announcement!
On the 12 december 2005 at 12:30 a.m. to holding meeting to go by the alpinist in the Class to number 7. Andrzej Nowak to tell us about some expeditions on mountains as well as (ostatniej?)climbing. After the mitting Andrzej Nowak he will sign book. Please, about (zgłaszanie?) persons (chętnych) to helping in preparation of the room, to holding 11 december 2005r at 15:00 p.m.

12 grudnia 2005r o godzinie 12:30 odbedzie sie spotkanie ze znanym himalaista w klasie numer 7. Andrzej Nowak opowie nam o kilku swoich wyprawach w gory oraz ostatniej wspinaczce. Po spotkaniu Andrzej Nowak bedzie podpisywal swoja ksiazke. Prosze o zglaszanie sie osob chetnych do pomocy w przygotowaniu sali, ktoro odbedzie sie 11 grudnia
2005r o godzinie 15:00.
Nie tlumacz slowo w slowo z polskiego na angielski, bo tak się nie da. To są dwa różne języki. Pisz od razu po angielsku, a nie najpierw po polsku, bo jak tak "tlumaczysz" to Ci nonsensy wychodzą.

On December 12, 2005 at 12:30 pm (12:30 am to w wpól do pierwszej w nocy) there will be a meeting held with a known alpinist Andrzej Nowak. He will tell us about his climbing expeditions. After the meeting, Mr. Nowak will be signing his book.
We are looking for volunteers to help us prepare the room for the meeting. If you would like to help, please let us know by 3 pm on December 11.
The meeting with Mr. Nowak will take place in classroom number 7.
Dzieki ci bardzo eva :* Uratowałaś mi życie. Ja wiem że tego nie mozna przetłumaczyc dosłownie na angielski ale cóż jak ja tego ni panimaju :P Chcialabym umieć angielski tak jak ty!
Jeszcze raz dzięki :*
A o co tu chodzi...??
Ktoś się źle czuje??
Will an administrator put an end on this pointless spam which is annyoing ? Thank you.

\banip
I wholeheartedly second this request!!!
Rofl, They have come back ! IP ban is unavoidable ;)
Temat przeniesiony do archwium.