No prosze, ty mnie bedziesz uczyl idiomow jez. ang - dziekuje za uwage, wezme to do serca. not!
grudziu
06 mar 2012
Widzę, że się nie rozumiemy. Czytaj, co piszę. Tu nie żaden atak. Nie wiem, jak Ty to odbierasz.
p.s. tu nawet nie chodzi o idiom, tylko o to, że zając wg Ciebie jest istotą nieożywioną, skoro it.
Forget it, I'm not a motherly type. Even my kid knows better and doesn't call me mom.
grudziu
06 mar 2012
Who said I am addressing the kind of bewailing to you?
pakk
06 mar 2012
Po polsku tez używasz słów których nie rozumiesz?
grudziu
06 mar 2012
Cytat: pakk
Po polsku tez używasz słów których nie rozumiesz?
Może to Ty nie rozumiesz? Może to za głębokie dla Ciebie.
savagerhino
06 mar 2012
Cytat: lexass
Cytat: grudziu
Słyszysz ton mej wypowiedzi, skoro twierdzisz, że jestem spięty?
Hmmm..I did....
Eva.... a scientist and novels, poems and short stories??...What are you...born yesterday? ...Sheesh...you need more snow, girl, We're getting plenty of it tonight, I'll share :P
Lex, you know I can sniff freebase up to four thousand miles away ? I could use some rich man’s aspirin for my stuffy nose. DHL ?
Lex, you know I can sniff freebase up to four thousand miles away ?
Now I do....hehe
edytowany przez lexass: 07 mar 2012
natalka2255
07 mar 2012
Witam!!
Proszę o pomoc w przetłumaczeniu wyrażenia " w kwestii''' (np. oznakowania) oraz "przedłożenie dokumentów do wiaodmości kogoś"!
Z góry wielkie dzięki
grudziu
07 mar 2012
Brak kontekstów.
Przedłożenie dokumentów do wiadomości kogoś: presentation (szczegółowe)/discovery (do wglądu)/tender (ofert) of documents to the attention of sb - w zależności o co chodzi.
w kwestii : możesz powiedzieć concerning.
edytowany przez grudziu: 07 mar 2012
natalka2255
07 mar 2012
Kontekst:
podtrzymuje stanowisko w kwestii oznakowania
natalka2255
07 mar 2012
Dziękuje za pomoc!!
natalka2255
07 mar 2012
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy poprawne jest napisanie stanowisko firmy tesco
------Tesco's position?
natalka2255
07 mar 2012
aahh kontekst
np. Tesco's position concering (stanowisko firmy tesco w sprawie ochrony środowiska)?