Pomoc z udoskonaleniem rozprawki/opowiadania

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

W zeszłym roku zdawałem rozszerzoną maturę z języka angielskiego otrzymałem 70%, w tym roku postanowiłem podejść do matury jeszcze raz ponieważ studia na które chciałbym się dostać mają dość duży próg. Piszę ten temat kierując się do kogoś doświadczonego lub dobrego w temacie rozprawek lub też opowiadań, kto byłby tak zwany samarytanin i co jakiś czas znalazł czas na prywatne sprawdzenie mojej rozprawk/opowiadaniai i konsultacje ze mną błędów.. Wiem wychodzę z dość dziwną propozycją bo znaczna cześć ludzi bierze za to pieniądze, ale myślę, że znajdują się tej osoby, które z nudy lub też własnego zainteresowania i chęci niesienia pomocy poświęcą trochę wolnego czasu i pomogą mi, wierzę w to ponieważ sam jestem taką osobą, jeśli nie ma chętnych to trudno jednak jeżeli ktoś wyrazi chęć poprosiłbym o odpowiedź w tym temacie lub wiadomość prywatnej :)

Ps. nie chciałbym zbytnio robić tego na forum ponieważ wolałbym tą osobę na miejscu i odrazu po jej odpowiedzi skonsultować z nią jeśli miałbym jakieś pytanie, żeby jak najszybciej to załapać i poprawić w następnej pracy.

Z góry dziękuję za uwagę!