Zadanie: Rozmowa z odgrywaniem roli

Temat przeniesiony do archwium.
Wraz z przyjaciółmi chcecie zorganizować przyjęcie-niespodziankę z okazji 18-tych urodzin kolegi/koleżanki. Porozmawiajcie o tym jak najlepiej to zrobić. Kwestię które trzeba poruszyć to:

-miejsce
-przygotowanie
-dobór gości
-specjalne atrakcje

Bardzo prosiłbym o pomoc.
Ha! Secondary school final examinations are not a long way off, so I can bet my bottom dollar that we will be loading with requests for help like this one.
asker@ Czekamy na Twój wkład.
Po pierwsze jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz wcale ;) A po drugie jak zauważyłeś na wszystkich forach obowiązuję zasada "edytuj posta" a nie piszesz dwa swoje posty z rzędu :) A jak chcesz sie dowartościować to proponuję stronę pt. "samosia.pl" ;]
Cytat: Gleiwitz89
Po pierwsze jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz wcale ;) A po drugie jak zauważyłeś na wszystkich forach obowiązuję zasada "edytuj posta" a nie piszesz dwa swoje posty z rzędu :) A jak chcesz sie dowartościować to proponuję stronę pt. "samosia.pl" ;]

Nie rozumiem po co skaczesz!!!
Sam masz napisac - tutaj na forum - TY piszesz zadanie a my sprawdzamy. Jak Ci sie nie podoba to poszukaj inne fora gdzie zrobia to za Ciebie. Ale nie tutaj.
Troche kultury tez by sie przydalo - prosisz o cos a tupiesz noga jak male dziecko.
Napisałem jasno o co mi chodzi w zadaniu? Napisałem :) Tak więc jeśli nie masz zamiaru się zastosować do polecenia to niech nikt głosu nie zabiera,bo sprawdzić to mi sprawdzi nauczyciel w szkole albo jak wy pomożecie to sam sobie po swojemu sprawdzę mniej więcej, bo omnibusem z angielskiego nie jestem ;) Tak więc nie masz zamiaru nic pomagać nie udzielaj się wcale. Pomagasz to pomagaj, nie masz zamiru pomóc to zamilcz całkiem :)
Zamilkne calkiem - tak jak wszyscy inni na tym forum.
*will be loadED (texted from my mobile and T9 dict made this blooper).

terri@

Right. Better to draw a veil over it...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie