Hejka
Nie bylo mnie kilka dni. Siema Verbatov. Spodziewalem sie, ze bedzie duzo postow. Take zgadzam sie , ze byloby spoko jakby rozwiazala sie wspolna praca nad tym CV. Ja jestem ciekawy co inni man do powiedzenia.
Verbatov.
To jest juz praktycznie skonczone. Wklej mi to wszystko co teraz masz.
Tak na czysto.
Jak bede mial the tekst. To zaloze topic na anglojezycznym forum. To potrwa kilka minut zeby MNIE ktos sprawdzil.
Ciekawe jest to ze w tych poprawkach co inni tutaj napisali. To ja sie troche zawiodlem bo z mojej perspektywy.
Wklej mi to Verbatov. Dam vi linka do forum anglojezycznego gdzie dowiemy sie na 100% czy ja dobrze napisalem. I bedziemy wiedziec.
Druga sprawa. To ja nie sciemniam, mam 33 lata. Mam takie kwalifikacje jak mowilem. Nie ma takiej mozliwosci ze to co napisalem to jest zenada czy cos takiego.lol. Sam bym chcial zeby ktos mni sprawdzil go tekst jest w miare skomplikowany.
Powiem ci szczerze , ze n dzie dzisiejszy jestem totalnie zdezorientowany kim sa ludzie z tego forum.
Sam fakt , ze nikt sie nie odzywal od tamtej pory.
Wklej mi to, dam ci linka do forum I poczytasz czy jest dobrze. OK. Sam jestem ciekawy. Sa fora internetowe gdzie sa anglojezyczni ludzie.
Rozumiem cie ze chcesz miec pewnosc. Cool. Tylko zauwaz ze nikt na tutaj nie pomogl.
Na moja wiedze to oni slabe e zdania dali. Nie wiem z czego to wynika ale ogolnie chyba n wiwcej ich nie stac.
Flame