Śledzic ?

Temat przeniesiony do archwium.
Jak bedzie śledzić - ale w sensie sprawdzać np. zużycie amunicji

Ładowniczy powwini śledzić:

1. intensywność zużycia ......
follow the wear intensity

p.s skorpion lepiej przenieś się z powrotem do poomcy językowej bo Cię mogą okrutnie zrugać:-))
sorki, muszę sprostować, dopiero doczytałem całe pytanie...

wear intensity -- to np. zużycie lufy

a w Twoim pytaniu chodzi o ammunition consumption, follow the ammunition consumption

:-))
follow the rate of ammunition consumption --- o tak:-))
Może taka wersja Ci się spodoba

to check a level of ammunition consumption
Dziekuje Gigantusie i auto za helpa, rzeczywiście błąd wielki no ale tak bywa, siedze w takim boksie obstawionym 4 monitorami CRT starymi jak świat, pozatym komputery bez obudowy i ta cała radiacja ładuje we mnie i masz tu upsa. W kazdym razie dzieki.
ojeju! a masz dodatek za pracę w szkodliwych warunkach i przerwy na odpoczynek po każdej godzinie pracy?należą się.
Już niedługo dzieci będą pytały, mamo, mamo a co to jest takiego monitor CRT ;-)
Gdzie ty żyjesz kobieto ? Żartuje, no ale wiem że mam napewno krzesło które do niedawna było najlepsze w pokoju bo się nie rozpadało, pozatym dostałem 2 dyskietki, ołówek, gumkę, 2 długopisy i powodzenia. Ale i tak nie jest zle, zime przetrwałem ale chłopaki z pokoju obok opowiadali że ubiegłej zimy zamarzły im komputery i że w kurtkach pracowali bo z grzaniem było coś nie tak.

Ale nie jest zle, atmosfera jest przyjazna tak ze nawet o tych CRT sie zapomina.
a gdzie to tak szanują pracownika?
>>>>krzesło które do niedawna było najlepsze w pokoju bo się nie rozpadało, pozatym dostałem 2 dyskietki, ołówek, gumkę, 2 długopisy i powodzenia. Ale i tak nie jest zle, zime przetrwałem ale chłopaki z pokoju obok opowiadali że ubiegłej zimy zamarzły im komputery i że w kurtkach pracowali bo z grzaniem było coś nie tak

skorpion czy Ty czasem nie jesteś jakimś żołnierzem?:-) Twój opis pasuje do układanki pt. nowoczesność polskiej armii..:-))
Hehe, dokładnie - najprawdopodobniej byłem żołnierzem w poprzednim życiu i w tym również trafiam na spartańskie warunki. Twardzi ludzie, twarde warunki, brak płci pięknej na "koszarach".
>>>"brak płci pięknej na "koszarach".

za to na naszym forum jest sporo kobiet, i to jakich!:-))
A najpiękniejszą jest La Bella ....
i otwarcie o tym mówi:-)
ta ty bojotko to jesteś facetem chyba, czyż nie ? tak pytam z ciekawości.

co do tych kobiet to dzis jak przechodziłem przez brakme ochrony pojawiła się za mną piekna dziewczyna i weszła do budynku obok dlatego odwołuje to co mówiłem że nie ma gdyż są ale się ukrywają - this is mens world
Dziwię się Robaczku co tutaj robisz na forum angielskim, ponieważ jak zauważyłem, to ani po polsku, ani po angielsku nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Trudno też Ci napisać coś bez pomyłki.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa