Prosze o korekte

Temat przeniesiony do archwium.
31-33 z 33
| następna
własnie połapałem się o co w tym wszystkim chodzi i myśle sobie że to poprostu genialny temat na książkę albo film z serii \"bezsenność w seattle\"! Naprawde! Wyobraź sobie andzia (chyba moge tak cie nazwać?) że przychodzą do ciebie kolejne źle dostarczone listy i w końcu idziesz wkurzona pod własciwy adres i tam drzwi otwiera ci przystojmy gość który tak naprawde wcale nie jest taki niekulturalny jak by sie wydawało z jego poprzedniego listu. Proponuje ci kawkę i..........
resztę historii dopisz sama ale czuję ze to byłby bestseller! jak już go napiszesz to mam nadzieję ze zadedykujesz go mnie... hehehe powodzenia i pozdrawiam!
aha vancouver to poezja dla duszy. piękne miasto.też byłem.... jeszcze raz pozdrowionka.
narazie to nie piekny romans ale horror,
Ja bym nakrecila jakas parodie w stylu wlastujacych listow przez komin okna dzwi jak listy rekrutujace do szkoly czarnoksieznikow w Harrym Potterze !!!
Jestem za. Proponuje zeby kazdy dopisal kawalek historii ale tak zeby sie to laczylo z poprzednim kawalkiem. Moze byc niezly ubaw...
31-33 z 33
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Inne