jak to napisać

Temat przeniesiony do archwium.
jak to napisac po angielsku:
Prosze przysłać mi bliższe informacje na temat ....
prosze o format podanych materiałów, ceny etc.
Jak mozna od państwa zakupić materiały i jak ajest cena transportu
czy posiadają państwo przedstawicielstwo w Polsce.

Thx
Could you send me/us more (detailed) informatin on/about....., please?
Do you have a subsidiary company/branch office in Poland?

Co masz na mysli \"format materialow\", \"jak mozna zakupic...\"
:o)
Cebulka teraz potrzebuje expresowej pomocy. materiału jest dużo ale prosze sie postaraj sie jak najszybciej
bo tu zakwitne w tej robocie:
przepraszamy ale dziś niezdazymy przysłać państwu wyceny, ponieważ nieotrzymaliśmy jeszcze informacji na temat materiałów od producentów. Niestetty firmy które pan wskazał niemają swojego przedstawicielstwa w polsce, a hurtownie z którymi wspólpracujemy maja zakaz handlowania materiałami innych firm niż te z którymi podpisały umowe. Czy w związku z tym jest możliwośc aby pana firma wyslała nam materiały.
Wyceny duzego projektu postaramy sie panu wysłać jutro. Czy PMMA satin może być firmy rohme
Maxxio, Tobie płacą za tę korespondencję?
We are sorry but we will not be able to send the valuation today because we haven\'t received the information from the producers yet. Unfortunately, the companies you suggested don\'t have their branch offices in Poland, and the wholesalers we work with are allowed to trade products of the companies they have agreements with only. Therefore, is it possible for your company to send us the materials? We will try to send the valuation of the big project tomorrow. Can PMMA satin be from rohme company?

wiem ze nie jestem Cebulka ale nudze sie troche wiec jesli ci nikt inny nie odpisze to moze na cos sie to przyda:)
za to akurat nie, ale szef jest popieprzony i sra sie o wszystko a sprubuj tylko mu podskoczyc.... taka praca:(
a miałem sie tylko zajmować kompami :(
Jesteś tak samo fantastyczna jak cebulka :*
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe