List o zdrowej zywnosci

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do napisania list (troche napisalem ale to pewnie zle):

Byles ostatnio na pogawedce na temat sposobu zdrowego odzywiania sie. W liscie do znajomych napisz:
- o czym byla pogadanka i kto ja prowadzil
- kiedy i gdzie sie odbyla
- jakich porad i przestrog udzielala osoba prowadzaca
- co sadzisz o tych wskazowkach i czy masz zmaiar ktoras z nich zastosowac.

Nie umieszczaj adresow. Podpisz sie jako XYZ, DLugosc listu 120-150 slow.

Trudna praca mi sie wydaje:P ale napisalem cos takiego, tam gdzie kropki to musze cos dodac ale nie wiem jak to napisac.

Dear Adrian,
How are you? I hope you're well and.......
I was on disscusion in my old school yesterday. We debated about healthy food. I was a leader of our conversation. I know something about vegatables and fruits. I told to all listeners that they have to eat many apples, oranges and they mustn't drink a cola, eat a sweets. It's only some things what I told to them. I think my clues are good and ...................................................

.....

XYZ

[ I tu sie skonczyla moja sila w jezyku angielskim, jesli mozecie to pomozcie dokonczyc albo troche naprawic ten list, z gory dzieki ]

Pozdrawiam.
haloo
pomoze ktos ? ^^
Dear Adrian,
How are you? I hope you're well. and.(tutaj mozesz dodac..ze nauka idzie dobrze)
I 'was on' (to jest kalka z polskiego ...ATTENDED A disscusion RECENTLY in my old school yesterday.
I was 'a' THE (bo mowisz o specificznym) leader of our 'conversation' DISCUSSION. I know something about 'vegatables' (ortog) and fruits.
I told 'to' (niepotr) all listeners that they have to eat many apples, oranges and they 'mustn't' (tutaj lepiej 'should not') drink 'a' (niepotrz) cola OR eat 'a' (Nie wstawiamy 'a' przed l. mn) sweets. 'It's' THESE ARE only some OF THE things 'what' THAT I told 'to' (niepotr) them. I think my 'clues' (zle slowo, tutaj advice) 'are' IS good and...

»

Pomoc językowa