englishtips.org przestał istniec???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:) Chcialam dzis wejsc na strone englishtips.org i okazalo sie, ze ona juz nie istnieje. Zeby znowu zaczela dzialac trzeba chyba podac maila, ktorego sie podalo podczas rejestracji, ale ja niestety go nie pamietam:( nie mogłby ktos uzyczyc mi swojego maila - hasla??
To się zarejestruj raz jeszcze używając swojego aktualnego adresu.
niestety nie mam pojecia gdzie to zrobic, a mianowicie, gdzie na stronie jest cos w stylu register?? nie moge znalezc, bo ta strona teraz inaczej wyglada, nie wiem czy patrzyliscie
a tak w ogole, to skoro ta strona juz nie dziala, to moze znacie jakies inne stroni tego typu??
Po lewej stronie zaraz nad "Forgot your password?"
u mnie nad forgot password jest jedynie - Upon Login Jump to. naprawde nie wiem o co tu chodzi, nie mam pojecia co robic. moze jakies dokladniejsze wskazowki, bylabym naprawde wdzieczna, chyba jakis kiepski dzien mam i daje rady
U mnie jest Register nad Forgot password.

Nie wiem, ja na tę stronę nie wchodzę z Polski, ale nie wiem czy to ma jakiś związek.

http://englishtips.org/
chyba ma jednak znaczenie, bo u mnie nie ma register, czyli jednak slepa nie jestem:) nie wiem w takim razie co mam robic??!!
1. Cieszyć się, że nie jesteś ślepa :)
2. Nie emocjonować się czymś na co nie masz wpływu i czego nie możesz zmienić.
3. Zrobić sobie herbatkę, zalogować się na jakąś stronę randkową i hulaj dusza piekła nie ma! Wieczory coraz dłuższe, trzeba sobie jakoś życie umilić :)
chyba nie da sie wejsc z polskim IP
po prostu jesteśmy odcięci :/
hehe:) moj randkowicz jest ze mna, wiec nie ma szans:P a tak powaznie, to wiem, ze nie ma co sie stresowac, ale mialam dzis poszukac na tej stronie kilku fajnych ksiazek i nici z moich planow:( nie rozumiem, czemu u Cibie sie normalnie wyswietla, a u mnie nie. A mam pytanie, tak dla pewnosci, u Ciebie tez sie zmienila ta stronka, tak??
czyli jednak jest ktos u kogo tez nie dziala:( napisalam do nich maila co robic i mi odpisali, ale nic z tego nie rozumiem, umieszcze tresc tego maila, moze ktos zrozumie.

Ńďŕńčáî, Âŕř çŕďđîń ďîëó÷ĺí č áóäĺň âńęîđĺ îáđŕáîňŕí íŕřčě ńîňđóäíčęîě.
Ďđč äŕëüíĺéřĺé ďĺđĺďčńęĺ ďîćŕëóéńňŕ ńîőđŕí˙éňĺ čäĺíňčôčęŕňîđ çŕďđîńŕ
â ňĺěĺ ńîîáůĺíč˙.

Ticket ID: PVC-562058
Ňĺěŕ: englishtips.org
Zawsze trzeba mieć kogoś w zapasie :)

Nie wiem, bo nie wiem jak przedtem wyglądała.
znalazłam cos takiego:

# You may have received 'Domain Expired' message on ET in the last several hours. Please don't worry: things're under control, we've fixed it.about 9 hours ago from web

na stronie Twitter.com
czyli wszystko powinno wkrotce wrocic do normy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę