PRACA-BELFAST-CHĘTNI-WYJAZD

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć,
Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu do Belfastu oczywiście do pracy.Najlepiej z dobrą znajomościom j. angielskiego, i z nastawieniem do pracy w budownictwie.Orientacyjny termin wyjazdu to 3-4 maja. Mój e-mail.- [email] 6705861 lub tel. [tel]
Acha jeszcze jedno jestem ze śląska
hej słuchaj jak jest z tą pracą czy jedziesz na własną reke..? bo jeżeli nie na własną reke to chetnie ja i mój kumpel się zabierzemy z Tobą...Pozdrawiam
Na miejscu będzimy szukać pracy - mam adresy sprawdzonych agencji.
Chętnie bym pojechał z Tobą bo mam taki zamiar i to już.Z zawodu jestem stolarzem i troche się znam na takiej robocie po angielsku tylko coś tam kumam ale może nie będzie tak źle.Napisz adam [email]
jak cos to daj znac jestem z wadowic robie wykonczenia wnetrz,czyli budowlanke jade w maju samochodem szukac roboty niewiem jeszcze gdzie ale mozemy pogadac naten temat moje[gg]
czesc nie wiem jakie masz obeznanie w Belfascie????ale mam pytanie????JAKIE DLA CIEBIE SA TO SPRAWDZONE AGENCJE nie ma sprawdzonych agencji,po pierwsze ze by pracowac na budowie w Belfascie musisz miec kurs BHP zrobiony w Belfascie bez tego nikt nie wpusci cie na budowe????? co do wyjazdu do Belfastu moge jechac bylem tam 3 lata i cos moge powiedziec na ten temat pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą