do pracy w pazdzierniku

Temat przeniesiony do archwium.
czesc!!mam pytanko, czy ktos z osob doswiadczonych w wojarzach zagranicznych mogl by mi powiedziec ja wyglada sytuacja ze znalezieniem pracy w anglii w okolicach pazdziernika??mam zamiar sie wybrac na wyspe man, ale moze znacie jakies miejsce gdzie sytacja ze znalezieniem pracy z podstawowym angielskim nie graniczy z cudem??:)bardzo dziekuje za wszelka pomoc!!pozdrowionka:):):)
czy ktos moze wyjezdza w pazdzierniku do uk?ja jade i nie mam towarzystwa jesli ktos jest chetny to prosze o kontakt. nie mam zbytnich znajomosci za granica, pracy bede szukala na miejscu.
powiem ci tak aj tez mama zamiar jechac do anglii w pazdzierniku i z tego co wiem od moich znajomych to nie ejst az tak ciezko znalesc tam prace trzeba sie nachodzic w koncu nie czekaja na nas z otwartymi rekami ale jak juz jest mnie studentow to jest o wiele łatwiej znalesc prace . powodzenia zycze jak cos to moj nr 6712122
hej ja tez mam ochote wyjechac pazdzierniku i jak narazie sam.
jak bym mugl to bym dolaczyl do jakiejs grupy m wiecej tym lepiej
Kasiu
ty masz chociaz do kogo jechac a ja jade totalnie w ciemno,nawet nie zdecydowalem gdzie ;-)
Hej!
Ja wyjezdzam koniec wrzesnia-pazdziernik do UK, tylko prawdopodobnie Liverpool albo okolice. Jesli ktos jest chetny to mozemy razem zaczac czegos szukac. Tez sie zastanawiam nad znalezieniem czegos na miejscu. Moi znajomi twierdza ze juz pozwalnialo sie wiele miejsc mimo ze jest dopiero sierpien:) chyba studenci chca zabalowac za zarobiona kase:)
Jesli jest ktos chetny to dajcie znac [gg]
mam zamiar wyjechać w pierwszej dekadzie października. Podaj kontakt.
Ja tez mysle o wyjezdzie na poczatku pazdziernika, nikt z moich znajomych nie jedzie teraz a wrecz przeciwnie wszyscy juz wracaja, wiec jak narrazie szukam wspoltowarzyszy w podboju uk ;)

moje [gg]
n123, elkoniu odezwijcie sie na 1164131 :P
Czesc
Zamierzam wyjechac w ostatni tydzien wrzesnia jakbys chciala to mozemy sie razem zabrac - prace bede szukal na miejscu:)
no ja mam zamiar wyjechac w pazdzierniku i ruwniez niemam z kim jechac do angli pracy bede szukal na miejscu wiec moge sie zabrac z wami wydaje mi sie ze najlepsza data to bedzie tak ok 20 pazdziernika moje [gg] pozdrowka jak mozecie to sie ktos odezwie to pojedziemy wieksza ekipa bedzie lepiej
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Szkoły językowe

Zostaw uwagę