Informacje na temat "Options Employment Polska"

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do wszystkich wielką prośbę. Czy ktoś z was ma może jakieś informacje na temat firmy rekrutacyjnej "Options Employment Polska". Jeżeli korzystaliście z ich usług to prosiłbym o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Z góry dziękuję i pozdrawiam
odezwij sie na [gg] ja jade juz w ta srode tj 24 takze sie spiesz
Ja takżę wyjeżdżam z firmą Options Employments jeżeli macie jakieś informacje to prosze dajcie znać [email]
Ja wyjeżdżam 28 września, więc j.w. jeśli macie jakieś informacje, to proszę o kontakt: [email]
Mieszkam w Doncaster od 15 sierpnia (prawie 2 miesiace pracy). Zaplacilismy w options kase za transport i home office po 475 zl. Home office nie zobaczylismy do dzis chociaz minelo juz obiecane 4/6 tygodni. Paszportow tez nam jeszcze nie oddano. Angielska agencja Flame Industrial zatrudniajaca polakow (i nie tylko) w Doncaster do hangaru firmy NEXT brzydko mowiac leci w Ch. Powsadzali nas do 3 osobowych mieszkan w 7 osob. Czesc ludzi sie wyniosla to przez 3 tygodnie DALEJ POBIERALI 50 funtow tygodniowo. Gdy w koncu zaczelismy ich j..... przez tel to wyskoczyli z haslami typu cieszcie sie ze macie wyplaty. Narobilismy smrodu w firmie NEXT to sie Flame zesral ze strachu i powyrownywal ludziom te pieniadze ale no do k.... nedzy czujemy sie troche jak nielegalni imigranci :) Sama firma Next jest spoko TYLKO ZE nie dostajemy na reke 1000 funtow miesiecznie tylko po 130 tygodniowo (MY=pierwszy transport bo nowi 75 funtow......) co daje 520 na miesiac. Tygodniowo placimy 50 na chate i drugie tyle na podatek+ubezp. wiec potracaja polowe wyplaty. No i jeszcze 'performance bonus' o ktorym nikt nie wspominal w Polsce. Zeby pracowac w firmie Next te chociaz 3 miesiace (bo nikt nie mowi ze chca nas na dluzej) musisz wyrabiac odpowiednia norme wiec trzeba troszke poginac. Zycze powodzenia! :D
Firma options employmeny jest uczciwa i jezeli organizuja prace w Anglii i wyjazd to nie jest to żadna ściema ani przekręt. Oczywiście biorą opłaty za przewóz i home office, ale co do transportu to chyba oczywiste, bo kto będzie was wiózł za darmo do Anglii. Co do opłat za Home office to nie powinni brać za to pieniędzy bo niema żadnego problemu , aby załatwić to samemu. Oczywiście trzeba wysłać 50 funtów i jakiś dokument,poczekać kilka dni lub tygodni i już jest dokument. Wynajmują mieszkania i chociaż na początku wszyscy narzekają,że drogo zle warunki to poźniej okazuje sie,że samemu znajdują jeszcze drożej i jeszcze gorsze warunki. Trzeba troche pobyć aby się do tego przyzwyczaić i poznać ich prawo. Wynajmując dom samemu oprócz opłat, bondu i itp. trzeba zapłacić Counsil tax i jest to duży wydatek. Moja rada nie porywajcie się za szybko z wynajmowaniem swojego mieszkania lub domu. Zarobki nie są rewelacyjne, ale jeżeli uda się złapac nadgodziny, to już jest nieźle. Potem już będziecie mogli zmieniać prace na lepszą i lepiej płatną. powodzenia
ja odradzam jak cholercia wyjazdy do anglii przez options.
teraz mam cholerne problemu w czym pomaga mi rzad angielski i rozne instytucje.
praca jest cholernie ciezka i zciagaja mase rosjan i litwinow i innych sasiadow ze wschodniej granicy. obiecuja gory a w rzeczywistosci sa doliny.
STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakby co kontakt mailowy
[email]
matt jesteś w polsce to może się spotkamy ale nie w doncaster brudny mirek
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków