firma z czestochowy CONTRAKT 2002

Temat przeniesiony do archwium.
CZY KTOS MA COS WSPÓLNEGO Z TAKĄ FIRMĄ BARDZO PROSZE O OPINIE CZY KTO KOLWIEK SŁYSZAŁ O TAKIEJ FIRMIE WIELKIE DZIEKI
JA właœńie mam jechać do częstochowy podpisaćm papiery!!!czy ktoœ wie coœ o tej firmie??/czy już ktoœ z tad pojechał???prosze o kontakt i jakieœ informacje!!!!
a czy wplacalas juz pieniadze.ja czekam w czerwcu majom niby zadzwonic jak chcesz pogadac kasia to moj imeil [email]
a czy mozesz podac link do ich strony
dzieki
Drogie dzieci, dajcie sobie spokój z tą pie*****ną firmą. Ja czekam już rok i nadal powtarzają to samo: "kontrakty jeszcze nie dotarły". Gdyby nie fakt, że do ich siedziby mam 350 km to już dawno bym ich uszkodził. Dla zainteresowanych podaje maila: [email] Pozdrowionka.
Ta firma jest nie powazna..kiedys próbowalem sie do nich dodzwonic przez tydzien i nic.
Witam. I jak z twoim wyjazdem, doszedł do skutuku. Ja też chcę pojechać, ale właśnie nie wiem czy warto z tą firmą coś załatwiać. Pozdrawiam
cześć,ostrzegam przed wpłatą do tej firmy jakichkolwiek pieniędzy.chyba że chcesz komuś zrobić prezent na gwiazdkę.W listopadzie 2005 roku wpłaciliśmy z mężem pieniądze do firmy "Contrakt 2002"mieliśmy wyjechać w marcu 2006 roku ,ale do tej pory nic z tego,a minął już prawie rok.Ciągle przesuwają terminy,nonstop ta sama śpiewka że jakieś opóżnienia ze strony angielskiej,że kontrakty przychodzą z opóżnieniem.Atak wogóle to cud się tam dodzwonić.To oszustwo ktoś sobie nabija kieszeń a naiwniaki wpłacają kasę.Pozdrawiam.NIE WPŁACAJCIE KASY I NIE ŁUDZCIE SIE ŻE KTOŚ POJEDZIE DO PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opiszcie wszystko na www.oszukany.pl please tam napiętnujemy naciągaczy!!!
Byłem w tej firmie kilka miesięcy temu i pan mówi mi tak - nie pobieramy żadnych opłat ale trzeba wpłacić 700 zł najlepiej w ciągu najbliższych 2 tygodni hahaha ale "nie pobieramy żadnych opłat". Zresztą od razu jak tam wszedłem do nich i zobaczyłem tego gościa i tą panią od razu wszystko wydało mi się jakieś podejrzane to wszystko.A jak ladnie mi opowiadał o pracy i w ogóle jak to od nich wyjeżdżają ludzie.Nie wiem jakim cudem oni są wpisani w krajowym rejestrze pracy ale przecież w Polsce wszystko da się załatwić choćby nie wiem jak byłaby to podejrzana firma.Jeśli chodzi o dodzwonienie się do nich miałem to samo dzwoniłem 30 minut non-stop i nic dopiero potem "szanowny pan" w końcu odebrał telefon.Ale jak toś się nie weźmie porządnie w tym kraju za te wszystkie niuczciwe firmy to niestety tak będzie zawsze. I pamiętajcie NIGDY IM NIE WPŁACAJCIE ŻADNEJ KASY BO POŚREDNICTWO PRACY NIC NIE KOSZTUJE.I jeszcze jedno dla osób które wybierają się do Holandii do pracy - WYROBIENIE POZWOLENIA NA PRACĘ NIE KOSZTUJE ANI JEDNEJ ZŁOTÓWKI!!!.
buahahahahahahahahahrndobre %-)
buahahahahahahahahahrn
dobre %-)
Witaj ja bym nie ryzykował to są oszuści jakich mało moja żona czeka na wyjaz 2 lata ,a jak teraz zdecydowała sie zrezygnować to oddali jej tylko 350 zł poprostu złodzieje i naciągacze,tłumaczą że t firma angielska pobiera koszty niewirze w to, jak powiedzieliśmy w agencji ze oni wzieli po 2000.00 tyś. za załatwienie pracy to agielka ich wyklneła jakim prawem.Ja rok temu wyjechałem przez ta firme miałem pracować na wózkach a zapiepszałem fizycznie .Dobrze ze te pół roku szybko
Witaj ja byłem w Anglii przez tą firme straszne oszusty inna praca niz obiecali a jak do nich dzwoniliśmy juz z Anglii to sie z nas śmiali ze oni wiedzieli że bedziemy zapierd... fizycznie ,ale moja żona czeka juz 2 lata na wyjazd ,a jak teraz złożyła rezygnacje to oddali jej tylko 350 zł .To są oszusci jakich mało
ja miałem pracować na wózkach a zapiepszałem fizycznie dobrze że te pół roku mineło szybko .Nie wpłacaj pieniedzy ......W czerwcu wysłała ta firma 60 osób na kwiatki wzieli za załatwienie kupe kasy , a kwiatki zbierali 2 dni i pojechali do domu koszmar..OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga na Firmę z Częstochowy !!!! To skandal !!!!! Nie pozwólcie aby oszuści byli górą !!!!!
Cze uważaj na tą firmę nie pozwól aby ciebie wykantowali, ja rozmawiałam z klikoma osobami i jestem w szoku,na szczęście nie dałam im zarobić !!!!!
bialy nie wplacajcie pieniedzy tej firmie to oszusci ja wplacilem dwa lata temu i nie wyjechalem do tej pory a pieniedzy tez nie zwrocili zbierzmy siei pojedzmy do nich szukam chetnych
Szukam ludzi których oszukała firma contrakt 2002 z czestochowy bo ja i moja koleżanka też zostalismy przez nich oszukani . Chce zebrac grupe osób co pojadą tam po odzyskanie swoich pieniędzy mój e-mail [email]
napisz to na www.oszukany.pl
czesc wszystkim !!!! ludzie tez dzwonilam do tej firmy tak szybko przeslali mi w pare dni tez mam papiery ze tzrzeba najpierw zalplacic 700 zl a potem umowa i wyjazd ludzie z tych waszych opini :P wynika ze sa oszustami i dalej sie oglaszaja nietzreba tego gdzies zglosic !!!!!!!!!!!!!!!!! kotakt !! 1884354!!!!!
zobacz na www.oszukany.pl - firma znana od paru lat - nigdzie nie pojedziesz, az 700 to moze dostaniesz 200 za parenascie miesiecy.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa