Chętne osoby- wyjazd do Anglii

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 190
witam . Też jestem zainteresowana wyjazdem za granicę . I szukam chetnej osoby/osób które może się wybierają , mają jakieś opcje co do pracy - Mam rodzinę w UK ale nie chcę z ich pomocy korzystać dlatego piszę. Jestem z Poznania . Jak ktoś ma jakies pomysły to czekam [email]
Koncze studia w tym roku więc wyjazd by mnie interesował od lipca. Pozdr ;D
Wybiera sie ktos moze z was do Londynu czerwiec/lipiec/sierpien na kilka miesiecy? Szukam kompanki/komapana na wyjazd (18-23wiek). Insurance Number, konto bankowe mam takze moge udzielic wskazówek :) Szukam osob z komunikatywnym angielskim. ( dogadanie sie w banku i w sprawie Insurancu) :)
oskar90
Ja bardzo chętnie bym się wybrał w czerwcu. Odezwij się jak możesz [email]
Szukam kogoś na wyjazd koło lipca. Miejsce docelowe jest mi obojętne. Najlepiej jakby był ktoś z podkarpacia (ja jestem z Przemyśla). Wiecej info na e-mail [email] lub tutaj na forum :)
Szukam kompana/kompanki do wyjazdu do anglii.Celuję raczej w południową anglię, docelową miejscowość mogę przedyskutować z ew. chętnymi. Chciałbym znaleźć na poczatek jakąkolwiek pracę a później pracować w jednym z moich wyuczonych zawodów. Mój angielski jest na poziomie między podstawowym a komunikatywnym, nie jest rewelacyjnie ale jakoś się dogaduję .Jestem osobą zaradną i dość upartą tak więc jest duża szansa na powodzenie naszej eskapady, poza tym jestem też muzykiem więc w razie kryzysu finansowego mogę mu zaradzić dając uliczne występy.Mieszkam w woj.Pomorskim (okolice słupska) , mam zamiar wyjechać pod koniec lipca lub na pocz.sierpnia termin ten mogę delikatnie przesunąc na dalsze dni sierpnia .

Nie zamierzam jechać nigdzie z osobami nadużywającymi alkoholu/narkotyków oraz tzw. "wiecznymi imprezowiczami" gdyż wyjazd ten traktuje dośc poważnie. Osoby chętne do wyjazdu
proszę o kontakt na maila:

[email]

Pozdrawiam
Witam mam na imie Kamil chcial bym wyjechac i szukam kogos kto by mi w tym pomogl. Jakas prace znalazl i mieszkanie planuje wyjazd na 2 misiace lipiec i sierpien , Jestem z Chorzowa...piszcie na email [email]
edytowany przez Kamil2907: 07 cze 2013
Czesc,Leci ktos 19 czerwca do Londynu z Warszawy?Bilet juz kupiony i jak narazie lece sam ;) [email]
edytowany przez MattS: 07 cze 2013
Witam byłbym chetny na wyjazd do Anglii jak cos prosze o kontakt [email]
Witam jade w polowie lipca z wroclawia do anglii (londyn) moge zabrac do 3 osob ktore chca sie dolozyc do paliwa. Auto ma klimatyzacje skore jest duze i wygodne. Mieszkam w anglii juz 7 lat moge pomoc na miejscu. Pozdrawiam i czekam na maile Tomek. [email]
Witam

Planuje po 6 lipca wyjechac do Angli do końca września(włącznie) do Angli aby sobie dorobić na wakacjach.

Miasto : do dogrania
Termin : do dogrania

Należy zdecydowac sie na maisto, termin i potem szukanie zaakwaterowanai i pracy.

Ja oferuje od siebie to , że znam dobrze język, jestem uczciwy i lubie sprzątać ;)

Nie pale, nie pije .

Kontakt : [email]

Napisz : napewno coś wykombinujemy
Przejazd preferowany: Busem ponieważ 100zł tańszy i bagaż 25 kg +5kg podręczny

Pozdrawiam
Hej,
Szukam towarzyszki do wyjazdu do Anglii i podjęcia tam pracy. Wyjechać planuję w październiku po obronie. Chcę zostać w Anglii kilka miesięcy, ale jeśli mi się spodoba, mogę zostać dłużej. Moim głównym celem jest nauka języka. Nie mam jeszcze konkretnego miejsca, do którego chciałabym jechać. Wszystko do uzgodnienia. Chętnych zapraszam do kontaktu, razem zawsze raźniej. Pozdrawiam :] kontakt [email]
Jestem 25 letnim chłopakiem, który ma dość tej polskiej szarości i szuka chętnych, fajnych osób do wyjazdu za granicę. Jeśli jesteś młodą, pozytywnie nastawioną osobą do życia, uśmiechniętą i nie boisz się ryzyka to właśnie Ciebie szukam. Chciałbym mniej więcej wyjechać końcem lipca, początkiem sierpnia. Od razu zaznaczam, nie mam ogólnie żadnej upatrzonej pracy, nie szukam i nie mam zamiaru szukać pracy przez polskie agencje pracy. Interesuje mnie tyko i wyłącznie wyjazd na stałe za granicą, nie chce jechać sam, a niestety nie mam nikogo ze znajomych, którzy chcieliby jechać. No cóż ich życie, jeśli chcą dalej siedzieć w tej pipidówce i robić miesięcznie za 1200 zł, to pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w dalszym życiu :) Szukam osób zdeterminowanych i chcących coś zmienić w swoim życiu. Jeśliby uzbierała się jakaś fajna grupka (nie mówię o tłumie), to można by wymyśleć jakiś ciekawy plan. Kraj nie ma znaczenia, płeć osób również. Także kto chętny niech pisze, bo czas goni. Jeśli nie spełniasz tych wyżej wymienionych warunków to lepiej nie pisz, bo nic z tego nie wyjdzie.
E-mail: [email]
[gg]
siema. szukam 1-2 osób do wspólnego zorganizowania wujazdu do UK. jestem z małopolski.mam 24 lata. z angielskim u mnie słabo. jak cos to pisac na [gg]
Hej, Jestem z Warszwy, 25l. i szukam kogoś z kimś mogę w sierpniu-wrześniu 2013 wyjechać do UK w celach zarobkowych lub nawet na stałe. Jestem absolwentem i dopiero od kilku dni zaczynam rozglądać się za jakimiś ofertami. Jeśli ma ktoś jakieś ciekawe i poważne propozycje to prosze pisać. Znam biegle angielski (poziom C1)
[email]
gg. 43109185
Witam! Szukam osoby badz osob ktore wyjada ze mna do jakiejs pracy w Anglii. Mam 19 lat i mieszkam na podkarpaciu i preferowalabym tez osoby z tad badz bliskich okolic , w celu wczesniejszego zapoznania sie ;)
Zainteresowanych prosze o kontakt na gg
9189317
chej. chciala bym wraz z rodziną przeniesc sie do anglii . tylko nie mam punktu zaczepnego. czy mogl by nam ktos pomoc. Jestesmy gotowi oboje do podjecia pracy. a dzieci by poszly do przedszkola i szkoly. prosze o pomoc
chej. chciala bym wraz z rodziną przeniesc sie do anglii . tylko nie mam punktu zaczepnego. czy mogl by nam ktos pomoc. Jestesmy gotowi oboje do podjecia pracy. a dzieci by poszly do przedszkola i szkoly. prosze o pomoc . moj email to [email]
chej. chciala bym wraz z rodziną przeniesc sie do anglii . tylko nie mam punktu zaczepnego. czy mogl by nam ktos pomoc. Jestesmy gotowi oboje do podjecia pracy. a dzieci by poszly do przedszkola i szkoly. prosze o pomoc . moj email to [email]
Cytat: monika1287

Czy nawet masz pojecie ile tysiecy rodzin jest w tej samej sytuacji, bo chyba nie. Dlaczego obca osoba bylaby sklonna wyciagniac reke wlasnie do ciebie, jak ta sama osoba nie moze tego zrobic dla wlasnej rodziny, bo sytuacja w Anglii jest coraz gorsza.
Jak ty sobie wyborazasz to wszystko? Ze tak od reki, ktos zalatwi Ci dom, mieszkanie, nie znajac ciebie ani rodziny? Wiele tysiecy ludzii sie juz dobrze popalilo przez takie pomoce, i w wiekszosci to byly uslugi robione dla najblizszych czlonkow rodziny, ktorzy jak juz wszystko gralo, to za przeproszeniem, pocalowali ich w dupe, oczywiscie nie pamietajac zadnych uslug, pracy, chodzenia, starania sie o cos, bo 'im' sie to przeciez 'nalezalo'.
witam mam na imie Krzysiek 22 L. jestem z woj. śląskiego niechce jechać sam do Anglii z kims zawsze by było razniej i łatwiej odnaleść się tam i chiałbym poznac przed wyjazdem zaufaną osobe z okolicy śląska i pierwszy raz pojade do Uk .ja dopiero chce wyjechać w styczniu lub lutym jak coś czekom na kontakt.
Mam na imię Asia. Razem z moim chłopakiem Kamilem mamy zamiar wyjechać do Anglii z końcem października- początkiem listopada... Nie ustaliliśmy jeszcze konkretnego terminu. Szukamy pary lub po prostu osób chętnych na wyjazd z nami w podobnym terminie . Mamy 21 i 26 lat. Wiek nie jest dla nas istotny, jednak mile widziane byłyby osoby od 20 do 30 lat :) razem raźniej :) jeśli ktoś jest zainteresowany: [email] . Czekam na maile :)
Hej. Mam na imię Beata jestem z okolic Rzeszowa, 22 l. Szukam osoby (dziewczyny) do wspólnego wyjazdu do Anglii w październiku razem zawsze będzie raźniej :) Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać na [email] :)
Hej. Na imię mam Michał, 21 lat. Mieszkam w okolicach Katowic. Szukam osoby (lub 2) do wspólnego wyjazdu autem na wyspy. Miejsce docelowe do uzgodnienia. Wyjazd jak najszybciej. (pazdiernik) Kontakt na priv
Szukam osoby chętnej do wyjazdu (Blackpool) w okolicach 18-22.10 , wylot z Krakowa do Manchester. Płeć nie ma znaczenia. Tylko osoby, które mają zapas pieniędzy żeby się utrzymać do czasu znalezienia pracy. Generalnie chodzi o to żeby zmniejszyć koszt wynajęcia pokoju (nawet w hotelu). mail: [email] PROSZĘ O POWAŻNE MAILE
czesc,jestem 27-letnią kobietą i szukam osoby płci żenskiej do wspolnego wyjazdu do Anglii.
Jesli chodzi o moj angielski to jest on na poziomie komunikatywnym.Chcialabym wyjechac jeszcze w pazdzierniku.Osoby zianteresowane prosze o kontakt na mail [email]
Witam wszystkich! Chciałbym wyjechać do UK do pracy. Mam na imię Marcin i mam 20 lat. Angielski znam doskonale. Proszę o kontakt pod adresem: [email]
Cytat: vayizmir
Angielski znam doskonale.

Mój ulubiony tekst.
Hej ;) też szukam jakichś towarzyszów do wyjazdu do UK za pracą. Jak najszybciej. Nin i konto bankowe już mam. Byłam już 2 razy w Anglii więc języka trochę liznęłam. [email]
Szukam paczki do wyjazdu do UK za praca , zalezy mi na czasie , 20 lat koncze w grudniu . [gg] lub [email]
czesc szukam kolezanki z samochodem na wyjazd za granice, jestem z podkarpacia , e mail: [email] [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 190

»

Pomoc językowa - tłumaczenia