8000 RMB/mc NAUCZYCIEL/KA ANG. ESL CHINY

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

Nie jestem rekruterem, ale wiem, że szkoła poszukuję nowych nauczycieli języka angielskiego więc umieszczam ogłoszenie tutaj, bo może udałoby się żeby w mieście pojawiła się druga biała twarz i to jeszcze z polski :)

Krótko opiszę moje doświadczenia, następnie podam informację o stanowisku pracy bezpośrednio od szkoły.

Pracuję w centrum korepetytorskim, 22h w tygodniu, 3 dni wolne. Dzieci są świetne, spokojne i chcą się uczyć. Klasy nie większe niż 12 osób. Na każdej lekcji obecna jest asystentka, która między innymi tłumaczy dla dzieci oraz nauczyciela z języka chińskiego.

W miescie Fuan jestem oficjalnie jedynym białym człowiekiem, więc bywa śmiesznie jak ludzie się autentycznie zatrzymują na ulicy i wpatrują z niedowierzaniem :)

Chińczycy są baaardzo ciepłymi i pomocnymi ludzmi.Przestępczość oceniłbym na mocne zero!

Proponowana przez szkołę pensja w warunkach chińskich jest praktycznie astronomiczna biorąc pod uwagę, że przeciętna chińska rodzina zarabia tutaj 2000 juanow.
Ceny są śmiesznie niskie. W restauracji płaci się za obiad dla 2 osób w przeliczeniu 15 zł. Piwo po 1 zł itd.

Generalnie polecam wszystkim chętnym poznania świata tą fantastyczną okazję do przeżycia przygody życia jakim jest roczny pobyt w pięknych południowych Chinach!

Jeżeli pojawią się jakieś pytania to proszę śmiało pisać :) [email]

Szczegoly oferty
1. 7000 ~ 9000 (RMB)
2. Ponizej 22 godzin tygodniowo
3. Darmowe mieszkanie z dobrym dostępem do szkoły
4. Płatne dni wolne
5. 8000 Yuanow bonusu po zakończeniu kontraktu
6. Darmowe ubezpieczenie