Hej, planuje wyjazd do Anglii jeszcze w tym roku, najpóźniej połowa grudnia. Byłam już w UK jakieś 2 miesiące temu i planuje wrócić i zostać na dłużej. Raczej do końca następnych wakacji, prawdopodobnie lipiec także nie szukam osoby, która ma zamiar wyjechać na miesiąc itp. Mój angielski jest na dobrym poziomie, rozumiem wszystko i dogadam się. Proszę o poważne oferty. Szukam osoby/osób, które wyjadą ze mną, żeby wynajem pokoju był tańszy, bo samemu ciężko. Gdyby znalazły się 3 osoby do wspólnego wyjazdu i mieszkania to byłoby idealnie. Jest możliwość powrotu do mojej ostatniej pracy, zarobki 6,5/h ale atmosfera spoko, bo pracuje tam wielu polaków, których bardzo polubiłam, więc praca jak najbardziej w miłym towarzystwie :) Więcej szczegółów podam na priv, bo nie chce wymieniać tutaj dokładnej miejscowości itd, bo niestety różni ludzie wchodzą na to forum. Mam 19 lat, jestem dziewczyną i raczej wolałabym zamieszkać z płcią żeńską, ale jeśli znajdzie się normalny spokojny chłopak do max. 23 lat to spoko :) osoby mające powyżej 25 lat-nie piszcie, bo ostatnio mieszkałam z 29 latkiem i miał totalnie inny pogląd na świat i było ciężko, a chce czuć się komfortowo z mieszkańcami. Chciałabym się przed wyjazdem lepiej poznać i gdybyśmy pogadali na skypie to byłoby super. Jestem osobą niepalącą, nie pije ani nie imprezuje. Jeśli lubisz robić wiochę, za przeproszeniem- nie pisz, oszczędźmy sobie czasu :) Jestem zdecydowana na wyjazd i poważnie to traktuje, więc jeśli masz zamiar wyjechać na krótko i imprezować- nie pisz. Dzięki i czekam na odzew :)
mail: [email]