"To Ty sie zastanów co piszesz!!!Jak mozna wynająć mieszkanie na własną rekę jak przymusowy jest dojazd tam ich autokarem i jesli podpisujesz umowe z Nimi to juz jestes zmuszony mieszkac z Nimi tam przez 3 miesięcy.A umowę napewno dostaniecie tylko na 3 mieisiące nie dlużej bo ja tam pracuję i wiem hahahah"
problemy ze zrozumieniem jezyka angielskiego jeszcze mozna zrozumiec ale problemy ze zrozumieniem jezyka polskiego ?
oni nie maja ochoty sprawdzac czy ty z laski swojej stawisz sie w dniu rozpoczenia kontraktu
nie beda pare dni przed wyznaczonym terminem zmieniac calego harmonogramu bo ty sie rozmysliles i jednak nie przyjechales
umowe o mieszkanie podpisujesz z landlordem a nie z crosslee
widzisz roznice pomiedzy landlordem a crosslee ?
wynajecie mieszkania w dzisiejszych czasach to nie problem i mozna to zrobic nawet bedac w polsce wystarczy tylko pomyslec czyli wiadomo ze dla ciebie jest to niewykonalne
"A umowę napewno dostaniecie tylko na 3"
na pewno to ty masz problemy z rozumieniem tekstu i tego co sie do ciebie mowi/pisze
"bo ja tam pracuję i wiem hahahah""
juz tam pracujesz ? pierwsze wyjazdy sa 24 dopiero co pisales ze byles na rozmowie w szczecinie i ze nadal czekasz na kontrakt a teraz twierdzisz ze juz tam pracujesz?
nie trolluj
mam nadzieje ze sie jednak rozmyslisz i nie pojedziesz
praca z toba to bedzie cos strasznego