agencja imperial

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś wyjechał do UK z agencji IMPERIAL???
Proszę o opinie na temat tej agencji.
Imperial-dobre biuo jesli chcesz wyjechać gdziekolwiek do Angli i do czegokolwiek :))) reszta zalerzy juz tylko od Angielskiego posrednika a to juz ruletka prawie że rosyjska:D ps. ja zagrałem i wygrałem mam dom prace i wszystkie papiery;) trafiła mi się dobra agencja Angielska! reasumujac to co gadaja w Imperialu to niezły marketing i pranie mózgu:))) są uczciwi i pewni a ile mogą no i zdzieraja kase na te niby szkolenia:) w momencie wyjazdu z polski przeba sie pomodlić żeby agencja w angli była też uczciwa.no i na miejscu czasem zacisnąć zęby jak sie okarze ze trzeba mieszkac w kempingu;)
[wpis usunięty]
no ale są uczciwi i dużo zdzierają forsy ktoś wie?/
A wyjeżdżasz przez Nich !? Daj znać na maila [email]
Jurek, tak wyjechało kupę moich znajomych, to uczciwa firma!!! jeszcze raz powtarzam, ajk ktoś nie wie: SZKOLENIA ORGANIZUJE FIRMA SZKOLENIOWA, nie Imperial! Jak chcesz uczestniczyć w szkoleniu proszę bardzo, jak nie to nie. Twój wybór! Jedno jest pewne, jak nie znasz języka , musisz wybrać się na kurs językowy i przyjść do nich ponownie na rozmowę. Lub możesz to zrobić na miejscu obok w ich firmie szkoleniowej, wtedy taki kurs zawiera naukę języka i wiele potrzebnych działów z życia w UK, a po nim Imperial Ci gwarantuje pracę.
Chyba wyjaśniłam, bo nie lubię jak ktoś nie doczyta, nie sprawdzi, a pisze bzdury..
Witam, proszę o odpowiedź na kilka pytań związanych z Imperial. W połowie kwietnia mam spotkanie (rozmowę kwalifikacyjną).Czego mogę się na niej spodziewać? O co mogę być spytany i ile trwa taka rozmowa? Szczerze mówiąc trochę się boję, bo zależy mi na pracy w UK. 3 lata temu uczyłem się na poziomie FCE, ale od tego czasu 0 nauki, a w pracy rozmawiam po angielsku, ale tylko o finansach (faktury, płatności etc.). Dzwoniła do mnie pani z Imperial i chciała rozmawiać po angielsku, ale poprosiłem o możliwość osobistego przedstawienia swojej kandydatury, ponieważ byłem w pracy, a tu wszyscy znają angielski i nie chciałem, żeby ktoś wiedział, że nie popracuję tu już długo :] (związane to jest z moimi zarobkami oczywiście :/ ) Dziękuję za wszystkie informacje.
Temat przeniesiony do archwium.