Praca w Anglii bez języka..?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam was serdecznie. Mam pytanie. na ile mam szanse znalezc prace w Anglii w jakis fabryce czy tez sprzatanie, ale nie znam angielskiego wogole..No i poprzez jakie agencje najlepiej szukac?? Bo znajomych tam nie mam. Prosze pomózcie mi...
Jesli w ogóle nie znasz języka to radzę Ci nie szukac pracy w UK,bo przeciez nie bedziesz sie mogla z nikim dogadac!Radziłbym Ci zebys pojechala jako au-pair.Podczas takiego wyjazdu mozesz nauczyc sie angielskiego i potem szukac pracy.Ja sam bylem au-pair w Anglii i nie zaluje tego wyjazdu.Angielskiego nauczylem sie naprawde dobrze.Ja jechalem z angielskiej agencji i nic im nie placilem,ale jak Ty nie umiesz angielskiego w ogole to raczej sie z nimi nie dogadasz... No ale sprobuj jak chcesz... Ja jechalem z agencji Bohemia (www.bohemia-aupairs.co.uk -chyba ale nie jestem pewien... poszukaj z wyszukiwarki,jesli chcesz)Szybko znalezli mi fajną rodzine u ktorej pracowalem 8 miesiecy.
powodzenia!!!
facet jako au-pair ? ciekawe, powiedz - ludzie nie byli uprzedzeni do faceta ktory opiekuje sie dziecmi ? czy moze pracowales w innym charakterze, powiedz cos wiecej :)
cat82-
bez znajomosci jezyka - to nie mozna absolutnie powiedziec ze nic nie znajdziesz, ale takie prace gdzie jezyka nie potrzeba to napewnie ciebie nie interesuja. Pomysl o tym. Prosze poczytaj nawet tutaj na forum jak trudno jest znalezc prace w UK nawet z b. dobra znajomoscia jezyka.
afajer-
Ja niewidze nic dziwnego w tym. Przeciez znajduja sie faceci ktorzy umia sie dziecmi opiekowac, umia gotowac i nawet sprzatac w domu.
Wlasnie! Ja rowniez nie widze w tym nic dziwnego, pomagalem w opiece przy bratanku i co najwazniejsze podobalo mi sie to i nie sprawialo klopotu. Myslalem o tym zeby wyjechac jako au-pair ...
Jak to jest, np w twoim przypadku, nikt nie mial zastrzezen czy aby facet napewno poradzi sobie z dzieciakami, itp? Nie woleli bardziej dziewczyny, czy nie patrzeli z dystansem?
pozdro
Temat przeniesiony do archwium.

« 

English only