CZesc
MOnia czy moglabys powiedziec cos wiecej o ich ceryfikacie w Polsce? JA rowniez bylam u nich na rozmowie i jest przyjemna ale to nie zmiania faktu ze umowie ktora daja do podpisania jest wiele nie jasnosci.np. W umowie sa np. punk.2)B Cytuje" W celu wyeliminowania wątpliwości stwierdza się, że niniejsze warunki nie stanowią umowy o pracę miedzy Agencja Posrednictwa Pracy a Pracownikiem Tymczasowym"., 3.B " Pracownik tymczasowy przyjmuje do wiadomosci, iz zgodnie z charakterem pracy tymczasowej, odpowiednia praca może być okresowo nieosiagalna, oraz zgadza sie ze, to czy praca jest odpowiednia ocenia jedynie Agencja Posrednictwa Pracy oraz Agencja nie ponosi odpowiedzialnosci wobec Pracownika Tymczasowego jesli nie uda jej sie zaoferować mu mozliwosci pracy zgodnej z preferencjami wspominanymi z powyzszym podpunkcie a. lub jakiejkolwiek pracy odbiegajacej od jego preferencji"
Troszke mnie zmartwilas piszac ze nie maja certifikatu bo to oznacza ze sa w polsce jako oddzial nielegalny a co za tym idzie robia to dla siebie i zbijaja kase za posrednictwo od pracodawcow Brytyjskich. A to kto ile zarobi tez jest pod znakiem ? poniewaz to oni reguluja wyplaty podpisane godziny pracy przez waizera:)
No w takim razie jesli znasz jeszcze jakies informacje biezace prosze o napisanie tego na forum.
Ja tez mam propozycje na fabryke Dale House w Northallerton. Do pracy przy zewnosci pakowanie itp.BYc moze ktos tam juz jest? Prosze o kontakt [email]