czy zna ktos agencje Hands To Work????

Temat przeniesiony do archwium.
hej:) chciala bym wiedziec czy agencja Hands to Work jest wiarygodna? zainteresowana bowiem jestem wyjazdem do holandii z ta firma!! jesli cos wiecie prosze piszcie:)
cze Ja tez wlasnie jestem zainteresowany wyjazdem z tej firmy,sprawdzalem ja na internecie i jak mi sie wydaje narazie jest ok, ale sam niewiem. Jesli bedziesz cos wiecej wiedziec daj znac ja przymierzam sie do wyjazdu z lublinaca bo jest kilka placowek a ty?
Witam ja ównież jestem zainteresowana tą pracą i jesli wyjazd doszedlby do skutku to tez wyjezdzalabym z Lublinaca. Również sprawdzałam ta firme na ineternecie i tez wydaje mi sie byc w porzadku a jesli wiesz cos wiecej na ten temat to napisz. Pozdrawiam Kamila
czesc a slyszeliscie o firmie Direct People Polska, maja ciekawe oferty, spprawdzcie www.directpeople.pl
>>>slyszeliscie o firmie Direct People Polska
zapytaj sie o tej agencji na www.oszukany.pl
hej terri, ja szukalem na tej stronie i nic nie znalazlem, co ty za bujdy gadasz,moja sirka jezdzi z tej firmy i nie narzeka, a ty byles, ze wiesz?pewnie jarales jak wszyscy, wiec .............!!!ja tam nie chce sie wypowiadac, ale siorka jest zadowolona i ja jej wierze.Wiem, ze teraz jest mniej pracy, ale to w kazdej firmie tak jest, bo jest czas karnawalu, wiec Holendrzy sie bawia, a my roboty nie mamy.ale dla mnie spoko
>>>hej terri, ja szukalem na tej stronie i nic nie znalazlem,
Prosze zauwazyc, ze ja napisalam...spytaj sie o to...nie, ze tam juz sa wpisy. Ewidentnie albo zle zformulowalam zdanie, albo ty nie umiesz czytac.
Z gory przeprosze, jak to nie bylo jasne.
Ja nic nie 'gadalam' o tej firmie, tylko zrobilam/dalam sugestie, gdzie mozesz sie cos dowiedziec. Nie wiem, dlaczego myslales, ze ja tam pracowalam, pracuje albo bede pracowac.
Prosze nie przypisywac mi slow, ktorych ja nidgy nie napisalam, i to jeszcze z takim (obrazajacym mnie) tonem.
HEY Ja pracowalem przez agencje Hands to Work powiem szczerze i krotko na temat ... Praca nie jest zla zalezy gdzie trafisz ;/ mozna przy pomidorach itp. ja pojechalem na pomidory a wyladowalem w logistiku na zabawkach praca spoko a firma niczemu sobie .... Wyplacaja co do grosza chyba ze pomylka kokosow sie nie zarobi ale przynajmniej w konia tak nie robia jak inne wszystkie biura .... Nic dodac nic ujac mozna jechac tylko bilet na wlasny koszt z lublinca ;P przynajmnniej ja z tamtad wyjezdzalem... teraz chyba tez pojade ale z dziewczyna a co o warunki to kanpingi i pod niemiecka granica sie siedziba znajduje wraz z praca pozdrawiam i zycze powodzenia.... jak by byly pytania piszcie .... czolem
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego