Tell Me More 7.0

Temat przeniesiony do archwium.
Zakupiłem wczoraj ten oslawiony program i po dwóch godzinach zabawy mam wrażenie, że jest po prostu "cienki".

Nauka odbywa się w sposób dość haotyczny.
Program jest mało intuicyjny.
Moduł rozpoznawania mowy działa "tak sobie".
Filmiki typu "idzie gościu przez 20 sekund po polu, po czym mówi 2 słowa"

Jak na razie jestem bardzo rozczarowany. No ale nie poddaję się. Może po dłuższym czasie coś się wyklaruje.
Mnie sie nei wyklarowało, może tobie się uda:))) NA tym forum to ten program raczej zamiast byc oslawiony to ma zła słąwę:)
>... NA tym forum to ten program raczej zamiast byc oslawiony to ma zła słąwę:)

A dlaczego niby mamy go osławiać. To robia dziennikarze komputer Świata i Entera. My piszemy uczciwe opinie. EuroPlus+ i Profesor Henio są lepsze!
nie moge kuples TO COS? heheehehhe LOL!!!skoro potrafisz zainicjowac nowy temat czemu do @#!#!@#! nie przejzales forum....ja wymiekam ro#$@#$@$@ mnie!!!hahaha
Korzystałeś może z niego?
Jeżeli nie to z czego korzystasz?
Powiem tak: bardzo długo sie zastanawialem nad kupieniem tego ale wybawieniem okazała się darmowa próbka z MEdiaMarkt tego "kursu"...
Zgadzam sie ze jest chaotyczny i prawde mowiac mialem wrażenie że więcej w nim animacji i "bajerów" niż prawdziwego kursu.
System rozpoznawania mowy to coś zjawiskowego w tym programie - wystarczy na wszystkie słowa mówić do mikrofonu "dupa" lub "AaAaA" a on co drugie zakwalifikuje jako dobrze wypowiedziane :-) HE he.
>System rozpoznawania mowy to coś zjawiskowego w tym programie -
>wystarczy na wszystkie słowa mówić do mikrofonu "dupa" ...
>on co drugie zakwalifikuje jako dobrze wypowiedziane :-) HE he.

A jak ma reagować na takie hasło program, który jest do ... ?
Dobre :)
a ja słyszałam ostatnio, że ma się pojawić nowa wersja Tell Me More. Jakieś nowe rzeczy poprzygotowywali. Ciekawa jestem....może nas czymś zaskoczą...
Temat przeniesiony do archwium.