>Weź pod uwagę, że ja nie wchodziłem na forum Anki i nie umieściłem tam żadnej >uwagi obelżywej.
Weź pod uwagę, że ja nie wchodziłem na forum Supermemo i nie umieściłem tam żadnej uwagi obelżywej .
>To Ty i inni fani Anki na tym forum wypisywaliście bzdury o SM.
To Ty i tylko ty fan SM na tym forum wypisywałeś bzdury o Anki.
>Nie zauważyłem żadnego z peanów na temat Anki, który by nie odnosił
>się do bezmyślnej krytyki SM.
Każdy użytkownik foum
ang.pl (które przypominam jest forum o nauce angielskiego a nie jak tobie się wydaje forum supermemo) może ocenić samodzielnie czyje posty były merytoryczne:
linki do zewnętrznych materiałów, polskich i zagranicznych recenzji, polskich i zagranicznych for dyskusyjnych, argumenty za i przeciw
a czyje posty były wypisywaniem bzdur:
pisaniem, że jakiejś funkcji nie ma kiedy tak naprawdę jest w programie, używanie przymiotników określających program jako kiepski bez podawania argumentów, pisanie, że nie da się czegoś zrobić kiedy się dało (wykazując się celowym kłamstwem lub brakiem znajomości programu który się krytykuje) itp.
Każdy to widzi panie bejotka, proponuję przejrzeć jeszcze raz wszystkie 4 tematy z dyskusja na ten temat i samemu porównać na podstawie tych kryteriów, ludzie umieją czytać, widzą jakich argumentów kto używał.
>Nie było też, żadnej prezentacji Anki, która przedstawiała jej
>rzeczywiste zalety, to ja zauważyłem dwa pozytywy tego programu.
>Inaczej mówiąc o Anki nie można napisać nic dobrego bez krytyki SM.
Spadłem z krzesła, od razu widać, że nie przeczytałeś ani jednej recenzji Anki z tych do których zamieściliśmy linki (około 6 łącznie) ani nawet 30 punktów które wypisałem w tym temacie. Faktem jest, że porównania dokonuje się na tle innych programów na rynku, godnym zastanowienia jest więc czemu wszystkie porównania z Mnemosyne wypadają zbalansowane, natomiast w żadnym nikt nie polecił SM a w niektórych nawet nie uwzględniano go w porównaniu.Zwyczajnie nie ta półka, SM puka w dno od spodu nie ma co porównywać go do programów z ligi ANki i Mnemosyne.
Dialog z tobą w uproszczeniu wygląda tak:
bejotka:Anki jest gorsz, jest gorsz, jest gorsze.
ludzie: czemu?, przecież Anki ma takie i takie funkcje (wymienione)a na dokładkę ma to i to czego nie ma SM
bejotka: Wcale nie ma, wcale nie ma, a jak ma to po co komu one. anki jest gorsze jest gorsze jest gorsze.