filologia niderlandzka

Temat przeniesiony do archwium.
61-72 z 72
| następna
A jeshcze chciałam spytac jak jest z planem zajec? czy sie ktos orientuje ? z tego co wiem z roku 2004/2005 to zajecia byly w srode czwartek i piatek
czesc wam wszytskim.Wiecie mam takie jedno pytanie do wasczy bylo ciezko na egzaminach?Wystarczylo wam tylko to co mieliscie po sredniej szkole z polskiego i np z angielskiego.Prosze was napiszcie mi jak mniej wiecej te egzaminy wyg;ladaly bede wdzieczna.Jak mozecie piszcie na ten adres [email] gory wam dziekuje.pa pa
w tym roku nie bylo egzaminow, a rekrutacja odbywala sie na podstawie punktow z matury. no i tak. jestem na wieczorowych. i sie ciesze. kto jeszcze? ;)
Pozdrowka dla wszystkich z 1 roku dziennych, see ya chyba we wtorek o 15. Mamy zajecia z angielskiego:)

pzdr.
ja tez bym chciala...:(( ale watpie..moje procenty z nowej matury nie sa zadowalajace..polak PP 77% PR 48%, angol PP 89% PR 67%, gegra PP i PR po 59% :(( ehhh...no ale teraz siedze w Holandii juz miesiac...chodze na kurs holenderskiego...od stycznia zaczynam kurs angola...czy jesli bede miala certyfikaty z tych dwoch jezykow (holenderski 1 level i angol zaawansowany) to czy to cos da? bo ja baaaardzo bym chciala...no ale..watpie...:((niech ktos napisze!!
niestety wątpię aby to mogło w jakikolwiek sposób pomóc w dostaniu sie na ten kierunek. niestety rekrutacja opiera sie głównie na wynikach z matury i Twoje, choć są moim zdaniem całkiem niezłe, to przy tej ilości osób chętnych mogą nie wystarczyć aby się dostać. można zawsze jeszcze próbować na wieczorowe, które w porównaniu np. z medycyną wieczorową są bardzo tanie ;)
i jakkolwiek nie powinnam mówić nic na pewno, bo akurat może tryb rekrutacji się zmieni za rok, albo a nuż jakoś się dzięki tym certyfikatom tam dopchasz na dzienne, to jednak moje zdanie poprę choćby tym, że nawet na wieczorowych jest kilka osób, które w holandii były i holenderskiego się uczyły, a mimo to muszą z takimi tłumokaminicniewiedzącymi jak ja siedzieć i kuć podstawy...
no to nic. pozdrawiam ciepło.
akuku.
Do LOVE_HOLLAND....a ja myślałam, że jestem jedyną taką wielbicielką Holandii i tego języka ;-). Jak możesz napisz do mnie [email] Chętnie pogadam z innym maniakiem ;-). Pozdrawiam.
Ja nie studiuje niderlanistyki ale mieszkam tu 7 lat is dobrze wladam tym jezykiem wiec jesli macie jakies pytania chetnie pomoge.
AKUKU moglabys napisac do mnie maila? ;) Mam do Ciebie kilka pytan. odnosnie filol. niderlandzkiej na UWr. Pozdrawiam! [email]
witam ja nie zdaje na studia, ale tez mi sie trasznie podoba holenderski
Jestem w Holandii od roku i ucze sie jezyka w wieczorowej szkole a we wrzesniu zamierzam zdawac tu do szkoly pozdrawiam wszytskich wielbicieli
jak znajdujecie chlopaka lub dziewczyne za granica?
Wszystkich zainteresowanych pracą w Warszawie z użyciem języka polskiego, angielskiego i holenderskiego (renomowana międzynarodowa firma) zapraszam do kontaktu [email] lub 6[tel]
Temat przeniesiony do archwium.
61-72 z 72
| następna